Evlenmeden once yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum Eşimle gorucu usulu evlendik ama nişanlılık doneminde bazı sorunlar yaşadık Kendisi ben istemediğim halde bizim oturacağımız evi ailesinin yaşadığı binadan tuttu Olay tam olarak şoyleydi Canım diyordu kiralık ev yok bulamıyoruz o yuzden bizim binadaki yıllardır boş olan bir daireyi tutalım diyordu benim ailem de ev tutulmadan nikah yapılmasını istemedi Şart koydu once ev tutulup eşyalar dizilsin sonra nikah yapılsın diye Eşimde o donemde bir an once nikah yapılmasını istiyordu Ben de canım daha ev tutmadık olmaz diyordum ev nasıl olsa bulunur biz once nikahı halledelim diyordu Sonra da yalandan bir de sizinkiler baksın bulsun evi dedi ben de tamam babamla konuşuyum dedim sabah babamla konuştum akşama eşime mesaj attım sadece canım babamla ev meselesini konuştum dedim eşim ise bana direk olarak şunu şoyledi bizimkiler evi tutmuşlar Tabii ben şok oldum hangi evi tuttunuz dedim Bizim binadaki dedi peki bizim niye haberimiz yok dedim ben sana zaten soyledim hatta evin resimlerini bile attım dedi evet atmıştı ama ben tamam bu ev olsun dememiştim neyse olayın ustune ben yıkıldım istemediğim bir evde nasıl yaşardım sonra eşimle konuşmayı kestim kendisi o evde cok mutlu olacağımızın garantisine sahipmiş gibi sozler soyluyordu Tabi ben o ne soylerse deliye he he der gibi evet tamam hıhı deyip geciştirdim ve bir sure sonra mesajlarına cevap vermedim ailem bunu oğrendiğinde durumu karşı tarafla konuşup bu işlerin boyle olmayacağını bazı şeylerin karşılıklı anlaşma ile olacağını anlattı zaten aksi takdirde nişan atılacaktı Cunku karşı taraf, eşimin ailesi,maddi durumları iyi olmadığı icin şu kadar altın takarım bir tane fazla takmam dedi Yarı yarıya paylaşılan beyaz eşya alımında bile şunu alırım şunu almam gibi şart sundu Halbuki kimse onlara zorla kız vermiyordu Neyseki eşimin ailesi istemeye istemeye olsa da tuttukları evi iptal ettiler Uzun bir aradan sonra eşimin bana attığı mesaj şuydu haberin olsun tuttuğumuz evi iptal ettik Tabii ben yine cevap vermedim Sonra kendisi beni arayıp ozur diledi Ve tabii ben tamam affettim ama bundan sonra benim fikirlerimi de ciddiye al onemse dedim ve 2 saniye once eşşeklik ettim diyen adam bir anda kendini haklı cıkarma cabalarına girdi yok işte ben net davranmamışım istemediğimi tam olarak belli etmemişim babamın bulacağı evin kirası şu kadar paranın ustunde olmamalıymış diye şartlar falan sundu Nasıl bir kafa cozemedim