7 yıllık evliyim, 1 cocuğum var. Eşimle hep sorunlarımız oldu ama aramızda asla guven problemi olmadı. Bu sorunlar anlaşamamızdı ve şimdi yazacaklarımla hic ilgisi yok.
Ben eşime guvenirim, o da bana guvenir. Aramızda şimdiye kadar asla boyle bir şeyden sorun olmadı. Bi acığını eksiğini yakalamadım.
Ama bugun tesadufen wp dan bi kızla yazıştığını gordum. Kızı ismiyle kaydetmişti ve ben bu ismi twitter dan biliyordum. Eşimin gonderilerini beğeniyordu, eşim de onun. Ben bunu gorduğumde olabilir ya diye sorun etmemiştim (Twitter dan gorduğumde yani). Tabi eşime kim diye sordum wp yazışmalarını gorunce, bizim bi stajyer dedi. Bende ama ben bu ismi biliyorum Twitter de surekli beğeniyorsunuz gonderilerinizi yalan soyleme dedim. O an dışardaydık yanımızda ailemiz de vardı anlamasınlar diye sessiz konuşuyoruz. Sonra kızımın tuvaleti geldi onu goturdum bolunduk. Sonra tekrar konuştuğumuzda anlattı. Senden korktum yanlış anlarsın diye soyleyemedim dedi. Twitter dan denk gelmişler kız şair, şiirleri var eşimde cok sever şiir, kıza mail atmış şiirlerinizi beğendim diye ordan muhabbet başlamış. Kız da muhabbet mail uzerinden zor oluyor diye numarasını vermiş. 2 haftadır konuşuyorlarmış. Kız okuduğu beğendiği kitapları gondermiş falan. Evli olduğunu biliyormuş eşimin paylaşımlarından gorup sormuş.
Cok sinirlendim bağırdım cağırdım cıldırdım ya. Gorduğum konuşmada konuşmanın başı silinmişti, kız o an ne yaptığından bahsetmiş, tam hatırlamıyorum ama şoyle bi şey işte “iyi ya bende işte pikniğe geldim arkadaşlarla” gibi.. eşimde iyi bakalım yazmış. resmi bi konuşma ama sonucta konuşma edebiyatla ilgisi yok ayrıca başı silinmiş.
Eşime bunun beni aldatmak olduğunu soyledim. Ben başka bi anlam cıkaramıyorum illa fiili bi şey olması gerekmiyor bence. Yeminler ediyor sadece edebi paylaşım icindi şiirleri hoşuma gitti, kitap tavsiyeleri hoşuma gitti diye. Ağladı af diledi cok. Yanlış anladığımı soyledi. Bu arada beni de 1 hafta once twitteer de engellemiş. Guya gorup yanlış anlamayayım diye.
daha once buna sarkanlar oldu hep geldi hemen bana anlattı, uzak durduğunu anlattı. Hic anlatmasa haberim olmazdı. Yani bana hep anlatırdı ama bu sefer bile isteye sakladı.
Ya ben bu bilgiyle ne yapacağımı bilemiyorum, saatlerdir ağlıyor af diliyor ben bi şey yapmadım muhabbet şiirden gunluk hayattan konuşmaya evrilince rahatsız oldum bitirecektim konuşmayı diyor. O kadar icten ki o kadar kaybetme korkusu var ki inanıyorum ya.
kızla konuşacağım diyorum asla kabul etmiyor. Ne soracaksın ben sana anlattım bana guven, guvenmiyorsan zaten bitmiştir boşanalım diyor. Kız gıcıklık yapıp sevgiliydik dese ne olacakmış. Ya da onun anlattığı gibi olsa kendimi ve onu kucuk duşurmuş olacakmışım. Sen bana guvenmeyip gidip kızla konuşursan eskisi gibi olamayız diyor ağlayarak. Amacım gonul ilişkisi olsa gercek hayatta yaparım sanalda değil diyor.
Eşimin şiire kitaba ilgisi var ve surekli bana şikayet ederdi biz seninle şiir paylaşmıyoruz sen şiir okumuyorsun kitap okumuyorsun diye soylerdi hep. O sebeple bu sohbet ihtiyacını gidermek istemesi mantıksız gelmiyor bi yerde Ama Twitter uzerinden konuşsalardı yine şuphelenmeyecektim. Numara vermek nedir ya. Kabullenemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne duşunmem gerektiğini bilemiyorum. Yazışmalarda sanimiyet yoktu ama yine de normal değil.
Şimdi ben bu bilgiyle ne yapacağım. Resmen dunyam başıma yıkıldı. Kimseye de anlatamıyorum. Ben boyle bi adam değilim deyip deyip ağlayıp duruyor cocuk gibi. Butun uygulamaları silmiş birde. Hazmedemiyorum.