40 yaşından sonra tup bebek-universitede okutulacak hastaymışım.
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- 40 yaşından sonra tup bebek-universitede okutulacak hastaymışım.
-
24-09-2022, 07:57:16merhaba arkadaşlar. 42 yaşındayım 2 yıl once evlendim. 4 kez tup bebek denedim ilk 2 si transfer son 2 si genetik test sonucları nedeniyle yapılamadı. okul kariyer derken zaman cabuk gecti anlamadım ve evlendiğimde 40 olmuştum cocuk istediğimde ise gec kaldığımı cok sonra anladım başına gelmeyince ne kadar zor bir surec olduğunu anlayamıyorsun. en son gittiğimde dr'un soylediği sende yok yok universitede okutulacak hastaymışım. gulmeli mi ağlamalı mı. şu anda tam bir ne yapacağımı bilmez durumdayım hangi dr'a hangi hastaneye guveneceğimi bilemiyorum. zamanım geciyor. bir suru ilac kullanımı hormonlarda altust olma durum vs. tum bu durumları değerlendirebilecek her hastayı ayrı bir proje olarak gorecek bulunduğumuz zor durumda bize aile şevkatine benzer bir şevkatte yaklaşacak hastane, dr, hemşire vs var mıdır acaba. bir evlat sahibi olmayı cok istiyorum maddi ve manevi elimden geleni yaptım ama şuan gercekten onumu goremiyorum vazgecmek kolayı ama ben dr değilim ki hikayeler dinliyorum gulumsetiyor beni mutlu hikayeler. benimde bir hikayem olsun istiyorum. tekrar nereden ve nasıl başlamalı kafam iyice karıştı
sevgiler...