Herkese merhabalar. Son zamanlarda duygularımı o kadar cok bastırıyormuşum ki, bunu fark edip birilerine acılmak istedim.
Benim 6 aylık bir ilişkim var. Ve bu 6 aylık surec, hayatımın en guzel gunleriydi. Kızlar ben sırılsıklam aşık oldum. Seviyorum, seviliyorum, mukemmel bir uyum var aramızda. Birlikte yaşıyoruz, hep diz dizeyiz -Ama ne yazık ki, biz ilişkiye başlamadan evvel sevgilim bir master bursu kazanmış Avrupa ’dan ve ayrılık vakti gelip catmak uzere. Son 2 ayımız kaldı, ağustosta gidiyor.
Ben ilişkiye başlarken bu noktaya geleceğimi, onu kaybetmekten bu kadar korkacağımı hic duşunmemiştim.
Diyorum ki kendime cık git sen de hayatını kur orada ama benim bolumum hukuk ve yurtdışında gecerliliği yok gibi bir şey. Gitsem bolumumle alakalı bir meslek yapamam. Zaten yuksek lisanslar 20.000 euro falan, burs bulmadan oralarda hayatta gecinemem.
Sevgilim haklı olarak geri donmek istemiyor. Seninle tanışmadan once her şeyimi hazırlamıştım, iş bulup orada kalacağım okul bitince diyor. Turkiye ’den zaten nefret ediyor ve mutlu değil burada. Ben gelirim sen gelirsin goruşuruz bir şekilde diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. İcim oyle buruk ki. Gundelik hayatıma da adapte olamıyorum, son gunlerimizi doyasıya yaşayamıyorum, huzursuzum, mutsuzum...
Sanki bu gidiş ilişkimizin sonu olacak gibi kotu bir his var icimde.
Umarım yıllar sonra bu konumu okurken yanıldığımı anlarım.