arkadaşlar unlemi yuzde yuz gectim
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- arkadaşlar unlemi yuzde yuz gectim
-
24-09-2022, 07:56:36ve sizlerlede paylaşacağım artık emin oldum bir suredir denemeler yapıyordumaz once cok şaşırtıcı bişey oldu ben ismini burdan vermek istemiyorum ama ozelden yzan olursa veririm bir bot kullanıyorum videolarda kırpma pencere hızlandırma yavaşlatma gibi varyasyonlar deniyordum yuzde 100 başarı elde edemedim hic ama yuzde 5 kırpma 5 pencere ve ve bunlarrın yanında bu cok onemli videoyuda 90 derece dondurup yukledinizmi yuzde yuz elde ediyorsunuz tavi eşleşenler icinnde yuzde 5 falan hız yavaşlatma olabilir ama işin puf noktası 90 derece donmesi.az once dondurmeden bunları kanalda denedim yani kırpma hız ve pencere nedense hepsi unlem yandı amac dondurmeyi kaldırayım dedim yukleyince zor oluyo tekrar ccevirmesi diye şaşırdım aynı ayarlara dondurmeyi ekledim sadece hepsi dolar yandı aynı videolarda şimdi sadece dondurme yapacağım bakalım nasıl olacak ama yuzde yuzu bulduk videoların uzunluğu 20 dk falandı ama pek farkedeceğini sanmıyorum yani olay bu arkadaşlar inşallah yardımcı olmuşumdur bol kazanclar