Boşandık tekrar barıştık 2 tane cocuğunuz var. Tekrar deniyoduk ve 1aydir yeni evli gibiydik cok iyi anlasiyorruk ve eski eşim cok ilgiliydi bana ve cocuklara. Ufak tefek tartışmalar dışında kavgamız vs yoktu. Ailesiyle yaşıyoruz. Ufak kızım bana yapışık yaşıyor basja kimseye gitmiyor kaynana kayınbaba ev işleri cocuk aşırı bunaliyorum kv hicbirseynzaten yapmaz. Cocuklara bagirrik yeter psikolojim bozuldu artık dedim. Kv laf sokarak sen bunaldin heralde annenlere yollayalım seni dedi. Ne alakası var anne ben gidince cocuklar gelmiyor mu dedim benim derdim onlarla senle babamla degilki dedim bende senin bi evladinim dedim boyle boyle bunaliyorum dedim. Ben sesli konuşurum birşey konuşurken 5 yıldır bunu bilirler neyse kayınvalidem suratıma bakmıyor tersliyor falan butun gun. Eşim geldi eve noldu dedi yatınca konuşuruz dedim iceri gittim. Annesi bana bağırdı demiş , yalan soyluyor. Eşim cağırdı anasının dibine kurbanlık koyun gibi oturttu beni ben annemi sana emanet edip gidiyorum emanete ihanet edilmez falan demeye başladı ne diyorsun sen dedim kime napmisim ben dedim. Lafımı kesme dinle dedi . Ne kesmicem dedim oturtmussun beni koyun gibi şoyle hoyle diyosun ne yaptığımı soule dedim bağırdım. Bağırma dedi, sonra pılını pırtını topla s.. ol git evden dedi bende karaktersiz diye bağırdım. Kimse anama babama bagiranaz dedi ben kimseye bagirmadim gozunkulagin yokmu anne baba diye geziyorum ne derlerse yapıyorum dedim . Annesi de yalandsn ben evden giderim bırak oğlum falan diyo neyse toplandım ertesi gun cıktım ailemin yanına dondum. Ben kapıdan cıkar cıkmaz Instagram hesabibi herkese acmış fotolar falan paylaşmış. Yani uzgunum herşey guzeldi bianda boyle oldu. Cok kotu hissediyorum