Yeniden merhaba Dr.Bey; 3 yıllık evliyiz, korunmama suresi 2 yıl , yaşım 27 eşim 28.Adet duzenim 30-35 gun arası değişiyor.
2 yıl icinde uygulanan tedaviler prolaktin yuksekliği icin 1 ay dostinex sonucu duştu şuan normal, 3 kez birer ay arayla klomen ve inofolic yumurta sayısı iyiydi catlatma iğnesi hic vurunmadan catladı en buyuğu en son 23 mm olmuştu.9 ay oncede hsg cekindim ikiside kapalıymıştı son kez ilac verirken birinin acıldığı soylendi.eşimin sperm tahlili 23 milyon, ileri hareketlisi yavaş hareketliden fazla. 3.gunu tahlillerim hep normal 21.gun progesteron da bu ay 6,5 idi.gectiğimiz uc ay hic yumurtlamadım sanırım progesteron değerim hep 1,00 ve 0,6 gibiydi.Aslında tam olarak tedavi gormedim diyebilirim.Klomen tedaviside tuplerimin kapalı olduğunu oğrenmeden once kullanmıştım zaten.Şimdi bir kez daha hsg cektirmek istiyorum.Acılmazsa laparoskopi onerirmisiniz?hsg yi ceken dr.um laparoskopi dedi olmadım.İkinci bi dr.a gittiğimde de laparoskopiye gerek yok klomenle 3 ay daha dene yumurta takibiyle olmazsa aşılama yaparız demişti.Tek tuple aşılama şansım nedir?
cok teşekkur ederim ilginize.iyi calışmalar diliyorum.
hsg devamı
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- hsg devamı