Aklınıza ihtiyacım var, tecrubelerinize..
Velhasıl kelam, bu devirde kiralar ve harcamalar bu denli artmışken calışıp kazandığımız yetmeyebiliyor. Sevgilimde ailesine, kardeslerinede kendi bakıyor. Hem genc ,kendine vakti kalmayacak şekilde yoğun calışıyor. Elbet zorlanıyor. Şu an ki calıştığı yer, yurt dışında da varmış. Oraya eleman lazımmıs ve kendisi de gitmeyi kabul ediyor. Cunku ; calıştığı yerde yorucu bir iş de calışıyor, ailesine asgari kazanc da yetmiyor işin ağırlığı da yoruyor, en azından yurt dışında kazancı yukselecek. Bu arada ayrı sehirlerde yaşıyoruz ama tabi ki evvelinde buluştuk goruştuk. İliski şehir olarak uzaktan olduğunda elbet zorluklar-gerginlikler oluyor, cozmesi daha zor oluyor ama bu uzaklık birbirinden ciftleri 1 itse 5 bağlıyor , bağlılık katıyor nitekim. Sevgilim de olabildiğince her fırsatta sevgisini ve ilgisini gosterip soyleyen buna cabalayan birisi ve sevgimizin karşılıklı oluşundan da memnun ancak ayrı sehirlerde oluşumuzdan buyuk uzuntu duyuyor ve "iliski zor yurutuluyor farkındasın telefonda muhabbeti sıkı tutmasak haliyle koparız ama cabalıyoruz" diyordu ancak bir şekilde sevgimiz olduğu icin yurutuyorduk. Gercekten karşılıklı hassas bi değer veriyoruz birbirimize, boyle duşunuyorum. Ki ben de planlar yapıyordum aynı ulke icinde daha da yakın olmak icin. Ancak Bugun bu yurt dışı mevzusu yeni acıldı, pek detaylı konuşmadık şu anlık. Gitmesini isterim, cunku ailesine ve kendisine maddi acıdan olanak iyi hale gelecek, yıpranmasına değecek belki kazancı sayesinde. Ancak onu seven bir ben, ve beni de seven o var. Demek istediğim seviyoruz birbirimizi ve "ayrılalım" demesine de hazırlıklı olsamda hic istemiyorum boyle bir şeyi. Sizin başınıza boyle bir olay geldi mi, orneğini gordunuz mu? Cok mu umutsuz bir olay.. Hani zaten maddi ve izni hic olmadığından dolayı bi suredir yanıma da gelemiyordu uzuluyordu. Gitse, hic gelemeyecek belki..ama seviyoruz, harcanır mı bu sevgi korkuyorum.. maddiyat oyle zorlaşıyor ki bu gunumuz dunyasında..iyi bi alanda okumuş ama alanında is bulamamıs. Bi is yerine girmiş orada da zor şartlar sacma bi maas var. Bu isi yurt dışında yapsa daha kÂrlı oluyor galiba. Nerden bakarsan bak, iyi bi fırsat ..ben karışamam zaten.. Nasıl yaklaşım sergilemeliyim sizce ? Neler diyerek yaklaşmalı..yani uzuntumden dolayı aniden atarlanıp yanlış laf etmek de istemiyorum ..bencil duşunmuyorum kesinlikle, gercekten iyi bi fırsat ama hak verirsiniz ki biz de harcanalım istemiyorum ...uzuntuden insan yanlış duşunebiliyor, sizle konuşup sakinleşmek akıl almak istiyorum lutfen.