Merhabalar.Daha once cok konu actım işle ilgili bugun de acıkcası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Beş yıllık bir deneyimim var sekreterlikte.Bir yıldır işsizim.Yaklasik uc gun once bir gumruk firmasına başvurdum bugun goruşmeye gittim.
Şartları sabah sekiz bucuk akşam beş bucuk ya da beş kırk beş dedi .Servisi var yemekhane maaş her ayın ikinci haftası yatar dedi hafta sonu yok.Maas 3500 dedi
Şartları iyi goruşme esnasında sizi olumlu buldum dedi eski sekreter işi oğretir mı dedim işten cıkarttım dedi bir sene oldu yılışık bir tipti dedi neyi kast etti anlamadım.
İş tanımı telefonlar kargo takipi ucak bileti rezervasyonu gelen kişilerin karşılanmasi ailemin işleri dedi ornek olaraktan cocuğumun okul taksitleri falan dedi .
Yani şu ozel işler kısmı acaba eften puften herşeyi yaptırırlar mı biraz yonetici asistanlığina kayıyor yaptığı iş tanımı.
Şartlar cok iyi dediğim gibi ama eski elemanın arkasından boyle soylemek onu da gectim daha once hep sekreterlik yaptım şimdi asistanlikta nasıl olur ortam olarak nasıl bir yer eşinin cocuklarının olur olmaz her işini bana mı yaptırırlar.O maaşı da kolay kolay kimse kimseye vermez başlangıcta acaba iş yuku cok mu ağır diye duşundum.
Fikirlerinizi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim.