Herkese merhaba hemen konuya girmek istiyorum Okuyup yorum yapan herkese teşekkur ederim
Biz araba aldık benim altınlarım biraz da birikmişimiz ve kayınpederimin de bir miktar yardımıyla her ay maaşından babasına borcunu odedik
bir sure once eşim model yukseltmek istediği icin arabayı sattı biraz araştırdı ama istediği arabayı bulamadı Bulana kadar idare etmesi icin paranın yarısıyla araba aldı diğer yarısını da altın yapıp koyacaktık kenara ama babasına gondermiş toplam paranın dortte biri kadarını ihtiyacı yok bu arada boş duruyor canı istedikce harcıyor eşim kalanıyla altın alalım diyor bende diyorum ki hepsini altın yapalım iste zaten duruyor oyle parayı bolmeyelim diyorum daha onceden de ailesine para verdi ve oyle gitti o paralar geri donmedi yine aynısı olacak biliyorum hesaplarını saklıyor benden ne kadar kaldı soylemiyor herhangi bir giderimiz borcumuz yok biraz tartıştık bu konuda altın falan istemediğimi soyledim ama uzuluyorum da sonucta benim de birikimim onlar
nasıl davranmalıyım sizce diretmeli miyim hepsini alması konusunda yoksa alabildiği kadarına altın alıp o parayı mı kurtarmalıyım en azından ya da hic mi karışmamalıyım