Herkese iyi gunler. İcimi dokmek, biraz da fikir almak icin yazıyorum buraya. Aranızda beni yadırgayacak, buna mı uzuluyorsun diyenler olacak belki. Ama suan sağlıklı duşunmediğimi, kalbimin sıkıştığını hissediyorum sadece.
Konuya gelecek olursak. 30 yaşında doğuda yaşayan bir bayanım. 8 yıldır calışma hayatındayım. Bir o kadar yıl da beraber olduğum bir erkek arkadaşım vardı.Aslında ayrıl barış bir iliskimiz vardı. Ama ne var ki hic kopamadık. O benden 2 saat uzakta başka bir ilde yaşıyor. En son iki sene once her şey rayına oturdu benim ailem de evliliğimize sıcak bakmaya başlamışken benim kafama taktığım bir konudan dolayı ayrıldık.Belki de ben o değişti her şey iyi olacak sandım ama sanırım yanıldım. Ailem de eski erkek arkadaşımın sabit bir isi olmadığı icin istemiyordu aslında. Yani bir ise girip cıkma durumu vardı hep. Ben memurum hep şehir değiştiremezdim. O farklı şehirlerde 3 4 ay calışıp geri donuyordu yaşadığı şehre. Annem duzenli bir işe girsin sen de seviyorsun madem evlenirsiniz demişti ilk başlarda kesinlikle olmaz demesine karşın. Ama yaklaşık 7 8 ay once beni cok kıracak bir şey yaptığı icin ondan ayrıldım. Tabi kararım kesindi. Hic bir şekilde donmem demiştim o da kararının kesin olduğunu artık beni istemediğini ifade etti. Gel gelelim ki oyle olmadı. 2 haftada bir bana ulaştı beni sucladı. Engellesem farklı yerlerden ulaştı vs. Tabi ben de bu sure zarfında unutamadım. Sonra da hatasını anlarsa affederim dedim kendi kendime. Bana her yazısında da bunu dile getirdim ama o yaptığının hata olmadığını, yanlış yapmadığını ifade ediyordu. Ben de onu affetmeyeceğimi soyluyordum ona hep.
Taaa ki 2 hafta oncesine kadar. Yine bana yazıp beni sevdiğini bensiz olamayacağını belirtti. Sorunlarımızı cozebilelim diye kırgınlıklarımı belirttim tabi o yine hata yapmadığını yaptığı hataların da benden dolayı olduğunu soyledi iyice cıldırttı beni. Kavga ettik ve o gunden sonra da yazmamıştı bana. 2 3 gun oncesine kadar da beni sosyal medyadan engellediğini gordum. Tabi whatsapptan da durum paylaşıyordu. Ben numarasını 1 hafta once eklemiştim. Durumlarını gorebiliyordum. Sonra da bana yazıp hayatında biri olduğunu, benim artık onun icin anlam ifade etmediğimi, sevgilisinin de memur olduğunu ama kızın ailesinin hic sorun cıkarmadığını soyledi. Artık bana ulaşıp benimle barışmak icin uğraşmayacağını da dile getirdi. Madem sevgilin var eski sevgilinin numarası sende ne geziyor bari o kıza haksızlık yapma utan biraz dedim o da haklısın deyip whatsapptan da engelledi beni.
Zaten sevgilisi olduğunu bilsem kesinlikle muhattap olmazdım. Belki bana yazarken de vardı o kız arkadaşı bilemiyorum. Bildiğim tek şey icimin acısı. Evlilik planları kurarken bunun boyle olması beni fazlasıyla sarstı. Uzun yıllar birlikteydik. Biraz klişe olacak ama sanki başkası artık olmazmış onu unutamazmışım gibi geliyor. O da bana sen evlenince cok pişman olursun, ben hep aklına gelirim demişti ki belki de bu yuzden boyle duşunuyorum. Surekli cevremden evlenenlerin haberlerini alıyorum. Ailemin de ustumde boyle bir baskısı var. Surekli birileriyle beni tanıştırma cabaları var. Her boyle bir teklif aldığımda aklıma eski erkek arkadaşım geliyor. Ona ihanet ediyormuş gibi hissediyorum. Sacma cok sacma bu durum biliyorum ama evlenmeyi isteyip de kimseyle tanışmak istememek de beni cok uzuyor. Başkası varken aklımda başka birini yara bandı olarak kullanmak doğru gelmiyor bana ki yapmam da. Stalk yapma diyeceksiniz maalesef ki yapıyorum. Ve hayatından memnun gorunuyor. Başlarda o da uzuluyordu goruyordum . Ama şimdi hic umrunda değil. Ve bu durum iyice uzdu beni.Bu acı gecer mi?
Yine klasik bir soru olacak ben başkasını sevebilir miyim ? Yadırgamayın lutfen kızlar.. herkese teşekkur ederim