Merhaba, ailem bu ayın 7sinde trafik kazası gecirdi,olumden donduler.Ben evliyim istanbulda yaşıyorum. Ailem Zonguldakta. 2 Kız kardeşim var biri tıp fakultesi okuyor biri hukuk. Kız kardeşlerimden birtanesinin yurdunu ayarlamak icin gittiklerinde yapıldı kaza. Kaza esnasında annemin aklına geliyor bir şekilde bizi arıyor. Aldığım telefonda annem feryat edip konuşamıyor başka bir adam telefonu alıp kız kardeşlerimin hayati tehlikesi olduğunu soyluyor. Apar topar yola cıkıyoruz tam 7 saat suren bir yol cunku Kız kardeşim Karabuk tıpta okuyordu, kazada orada oldu. bu arada ben ( şuanda 2 aylık hamileyim) o yolun 3. saatine kadar ( surekli oğurme şeklinde ve dualarla geldim) sonrasında babam kız kardeşlerimin yaşadığını soyledi cok şukur. Neyse kırıklar yarıklar dikişler var cokta detaya girip bunaltmak istemiyorum sizi. Ailem iyi sağlıklılar şukurler olsun. Bende ayın 7sinden beri yanlarındayım evdeyiz 3 gun sonra hepsi taburcu oldu. Eşim 1 hafta bizle kaldıktan sonra işe donmek zorunda kaldı benide ayın 27sinde alacak. Annemin ve kız kardeşlerimin kontrol randevuları gectikten sonra donmek istedim. 28eylul bizim evlilik yıl donumumuz gecen yıl hicbirşey yapamamıştık, bu yıl eşim hamileyim artık cocuk doğup belirli bir aya gelene kadar cıkamayız diye duşunerek cok gidip gormek istediğim gaziantepe gitmek uzere bir plan yapmış. 30unda olan oradaki bir konser icinde bilet almış. Şimdi ben gercekten cok kararsızım. Ailem olumden dondu kendimize ancak geliyoruz ben stres ve uzuntuden duşuk tehlikesi gecirdim. Aileminde haberi var durumdan git kafan dağılsın diyorlar ama ben karar veremiyorum. Normalde cok gitmek istediğim bir yerdi ancak şuan bu psikolojiyle zevk alabilir miyim? eğlenebilir miyim? vs. eğer gitmezsek 500₺ zararımız oluyor. siz olsaydınız benim durumumda nasıl davranırdınız? Gider miydiniz? Teşekkurler.