Arkadaslar fikrinizi merak ediyorum.
4 yıllık ilişkim bugun sevgilim askere giderken bitiyor. Sebep askere gidiyor olması değil, gelir gelmez duğun yapacaktık. Annesi askerdeyken nişan yaparız demişti. İki hafta once gelinlik bakıp, ev esyası seciyorduk.

Ben gectiğimiz hafta kuzenim icin bişey almak istedim,beni o goturecekti, goturemedi, denkleşemedik, baska seyler yaptık falan. Bende biraz sinirlendim niye hala gidemedik dedim. Bana basladı bagırmaya ama avazı cıktığı kadar bagırdı. Bende yuzune kapattım telefonu.

Ertesi gun bana ayrılmak istediği teklifiyle geldi. Benim onu sevmediğim, sevdiysemde hissettiremediğim gerekcesiyle.

Onu sevdiğime ikna edemedim. Kararı net, ve bana 2 yıldır yasadıgımız sorunlarımızı tek tek saydı bu sebeplerden diye ama asılmycak sorunlar değil.

Bu arada 4 ay once ben teklif etmiştim ayrılmayı aynı sebepten, bendeki hediyelerini istedi, altın hediyeleri ve pırlanta soz yuzuğunu istedi. Faceden sildi resimlerimide. Ve benide cıkardı arkadaslıktan.

Şimdi bunların hicbirini yapmadı. Faceden resimlerimi sildi ama hala ekliyim. Hediyelerinde hicbirini istemedi. Yuzukde sende kalsın dedi. Haftaya gidiyor askere.

Ne yapmalıym?