Eşimle boşanıyoruz benim icin şu 1 ay gercekten cok zordu ne guzel imzalarımızı attık eşyalarımın buyuk coğunu toplamıştım son kalanları toplayıp bir iki gune gidecektim asla bir adım atmadı aldığım kolileri bile eve o getirdi ben taşırım dedi ilk protokolu o koydu onume onu da Google ’dan bulmuş bana avukat yolladı diye yalan soyledi kendince goz dağı vermek istedi sonra ben avukat bulup yeni protokol hazırladım zaten adım atsında istemedim artık cunku evlendiğim gunden beri 1 senedir beğenmiyorsan git boşan sktr git laflarını duymak beni mahvetti ozguvenim yerlerde resmen kendisine bağımlı bir insan yarattı bu bir yılda
Hala gitmeyeceğimi duşunuyor olacak ki dun akşam eve geldi bi anda dudaklarıma yapıştı ne olduğunu bile anlamadım sonra ittirince gidecek misin dedi dedim evet gidicem bu sefer başladı ben daha ne yapayım bilmem ne şimdi son kalan iki uc eşyam vardı onları topluyordum az once geldi kır dizini otur evinde demeye başladı nasıl bağrıyor senin icin bu kadar basit mi nasıl gidersin sktr git demekle boşanılır mı senin kesin başka planların var kalbindede başkası var diye bagrındı butun eşyalarını kırmak istiyorum dedi dedim ne sacmalıyosun sen bilmiyor musun benim niye boşandıgımı beni en dibe cektin ben ben olmaktan cıktım evliliğimin tadına varamadım dedim sonra cıktı gitti ne yapmak istiyor vicdan yaptırıp beni yine tutmaya calışıyor asla vicdan falan yapmıyorum ama on kere bana git dedi hic birinde gitmedim artık burama kadar geldiği icin cok kararlıyım ve gidiyorum nakliyemi bile ayarladım seninle cekişmeli boşanırım falan demeye başladı kafamın icine etti ve gitti aklımı kaybedicem artık