Merhabalar,

Yeni bir proje duşuncesindeyim. Projeyi kısaca anlatayım ve fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Sistem sadece youtube işleri uzerine alım ve satım yapacaklar.

Sıfır Kanal Satışı
Değerli Kanal Satışı
Partnerlı Kanal Satışı

bunlar uzerine 3 bolum olacak.

Kanal Satışı : Satıcılar gelicek sisteme orneğin 100 tane kanal yukleyecek. Stok miktarını gosterecek alacak kişi odemeyi sistemden yaptığı anda kanallar teslimatını sistem yapacak. Boylelikle 2 taraflı guven olmuş olacak.Cunku sistem girilen kanalların mail ve şifresiyle gercekten acık bir kanal olup olmadığını gorebilecek. Sonrada, Sistem belli bir komisyonu alıp karşı tarafın belirttiği odeme yontemine gore odemeyi yapacak.

Evet arkadaşlar boylelikle anında kanal satın alımı ve anında abone cekimi yaptırmış olabileceksiniz.

Odeme yapma yontemleri:
Kredi kartı (3d secure); 100 TL ustu 9 taksit
Paypal
Mobil odeme
Garanti veya iş bankası hesabına havale

Odeme Alma yontemleri:
Paypal
Tum hesaplara Havale/Eft

Tum bu işlemleri sistem otomatik yapacaktır. Yani bir admine bir yoneticiye ihtiyac olmayacak herşeyi sistem yapacak.

Tum bu işlemleri sistem otomatik yapacaktır. Yani bir admine bir yoneticiye ihtiyac olmayacak herşeyi sistem yapacak.

Komisyon oranını aşağıdaki şablo şeklinde duşunuyorum.

Satan kişinin toplam cirosu 1000 TL altındaysa -> %15,
1000 TL - 2000 TL arasındaysa -> %13,
2000 TL - 4000 TL arasındaysa -> %11,
4000 TL ve ustu -> %9,

ama cirosu duşukse ve satış başı 100 TL ve ustundeyse %11 ile satabilecek. Bu komisoyunu satıcıdan kesicez. Urun fiyatını girerken ona gore ayarlayabilecek.

Fikirlerinizi bekliyorum.