Normalde duzeldik guzel de giden bir evliliğimiz var ama bir konuyu asla aşamıyoruz size bugun bi konudan bahsetmek istiyorum. Tecrubelerinizi anlatırsınız belki. Gelecek yaz bi tatil planımı var Kapadokyaya bu bizim balayndan sonra ilk tatilimiz olacak ama bizim icin birinci ucuncu beşinci farketmiyor. Her neyse benim annemde babamda bi yer gormemiş insanlar. Dedim ki onlarla birlikte gidelim mi, kendi paralarını verirler zaten o konuda sorun olmaz sana dedim. Kaldı ki maddi durumumuz iyi. Ama ben yarın obur gun başıma kalkılmasın diye boyle soyledim eşime. Ki zaten ailem de verir otel ucretini. Her neyse. Annem babam yetim oksuz buyutup beni evlendirmiş insanlar hakları odenmez bu konuda. Kaldı ki ben aynı saygıyı eşimden de beklerdim. Ailemin eşime hic bi kotuluğu olmadı. Tam tersi onun ailesinin bana etmediği duşmanlık kalmadı. Duğunde kavga nikahta surat yapma evlendikten sonra iftira yalan arkamdan şizofren bilmem ne. Her neyse eşime dedim ki ailem de gelse olur mu hic bir yer gormuyorlar. Farklı şehirlerdeyiz bu arada ailemle. Ağzımı acar acmaz, annemle babam beni oldurur diyor . Dedim ne alaka cekiştim tabi biraz. Oldururden kastı fesatlanırlar kıskanırlar vs. Biz benim ailemle gitsek ailen bi şey demez mi diyor. Yukseldim sinirlendim. Ne sacmalıyorsun vs dedim. Sonuc valizimi topladım biletimi aldım. Gelmiş bana espri yaptım diyor. Bu nasıl espri. Gideceğimi anladığı icinde cumleleri şoyle sen bencilsin, vicdansızsın cocuğumu benden ayırıyorsun. Vs diyor. Beni bu yaşıma getirmiş insanlarla ben hic bi yere gidemeyecek miyim ustelik de o iğrenc insanalrın fesatlıkları yuzunden duşunun. Ve yine bu sebepten bitiyor galiba evliliğim
Ailem de o kadar istiyor ki hep birlikte bi şeyler yapmak ağızları var dilleri yok gezmek bile yetecek halbuki onlara
İstediğim zaman memleketime gidiyorum. Fakat ben eşim vs hep birlikte plan yapmak istemiştim. Amacım buydu. Sert ve sacma tepki aldım.