1 haziranda 13 yıldır beklediğim haberi verdi suha bey bana transferimin 9.cu gunu ve hcg değerim 56 cıktı hastanede yatıyordum ohss olmuşum ve beni başka bir hastaneye sevk edecek 13 gun suren hastane yatışım suresince 19 litre su toplamışım bebeğim benimle olsunda ben razıyım her şeye dedim hcg değerim surekli yukseliyor ve tek gebelik diyordu diğer doktorum
hastane cıkışından sonra kontrole gittik suha beye tek kese gorduk yeterliydi benim icin okadar sıkıntı ve acıdan sonra inatla yola devem ediyordu bir tane bebeğim
sonraki hafta bebeğimizi gorduk minnacık ama 6+3 ve kalp atışı yok olsun dedi suha bey
bazen sonraki haftalarda gorebiliyoruz haftaya yine gelin
sonra yine gittik kalp atışlarını duymak icin 7+3 olduk ama yine yok kalp atışları bebiş aynı boyutta bir onceki usg goruntusunun aynısı bebeğimiz 2 haftadır gelişmede gostermemişti ve gectiğimiz cumartesi acı haberi verdi doktorum progestanı keselim doğal akışına bırakalım
bugun 8+2 yiz hala bekliyorum kanamam olsun diye kliniği aradım biraz once pazartesiye kadar kanamam olmazsa son bir durum değerlendirmesi yapıp kendileri mudahale edecekler
onca emek onca zahmetve sıkıntıdan sonra kendi ayaklarımla gidip bebişimi aldıracağım
Allahın takdirinin onune gecilmez elimden bir şeyde gelmiyor vakti zamanı gelmemiş demekten başka
Ramazan ayından sonra dondurulmuş embriyolarımla yola devam edeceğiz Suha beyle bir kac ay dinleneceğim
Allahım bu yolda olan butun arkadaşlarımızı en kısa zamanda meleklerine kavuştursun
Doc. Dr. Suha Sonmez hocamla sil baştan başlıyorum
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Doc. Dr. Suha Sonmez hocamla sil baştan başlıyorum