Merhaba arkadaşlar,
Bu kapanan 15 adet hesabın oncesinde para kazanmalarıda toplu olarak devredışı kalmıştı.Bende alt kanal oluşturarak tekrar para kazanmalarını actım.Yaklaşık 15 gun oldu iyi gidiyordu herşey videoyapa bağlıydı kanallar sonra bugun baktığımda tum alt kanallar şu şekilde uyarı vermiş ve kapanmıştı.
''Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yonelik hak taleplerini pek cok kez veya ciddi duzeyde ihlal ettiği icin feshedildi.''
Kanalların ana mailine girdiğimde hic bir şey yazmıyor alt kanalların neyden kapandığıyla ilgili.
Ana hesapta hicbir sorun yok fakat hesaplara girerken telefon onayı istiyor.
Tabi bu kanallar patladıktan sonra adsenseye girdim hemen baktım adsensede telefon onayı istedi tekrar ve onayı yaptıktan sonra hesaba girdi adsensede sıkıntı yok yani fakat soyleyeyim icerisinde hatrı sayılır para var yani hesap gitsin istemiyorum.
Şimdi tabii ki pes etmeyeceğim fakat,nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Adsenseye hesap bağlayabilir miyim bir daha ? Ya da riske girmeyip yeni adsense mi acmalıyım ?
Ayrıca bu kapanan 15 adet alt kanalın ana gmailleri telefon onayı girildikten sonra sağlam duruyor zaten kanal acılmadı ana maillerle.Acaba alt kanalları yok ettikten sonra ana kanallarla devam etmek riskli mi olur ?
Not:15 adet ana gmailin altına birer adet alt kanal acılmıştır.
Adsenseden pin istedim şu an onu bekliyorum.
15 adet kanal aynı anda kapandı
YouTube0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- 15 adet kanal aynı anda kapandı