Merhaba sevgili kk uyeleri, umarım dertleşmek ve artık kendime yol cizmek istediğim bu durumda kınamak yerine gercekten destek olursunuz. Eminim bir cok kadın benim gibi paylaşamadıklarını paylaşıyor burda. Eşimle cok buyuk olmayan bir tartışma yaşadık ben biraz buyuttum daha fazla buyudu. Tartıştık ve eşim beni evden kovdu. Onun gitmesini soyledim bu evi ben tuttum ben gitmem diyor. Bu evliliğin kesin bir şekilde biteceğini benden nefret ettiğini artık sevmediğini soyledi yuzumu gormeye bile tahammulu yokmuş. 5 haftalık gebeyim ama zaten bu kadar stresle gebelik devam eder mi onu da bilmiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Bulunduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum gidecek bir yerim de yok. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Dava acarsa kusurlu gorunmek istemiyorum. Eşyalarımın hepsini topladım gidecek bir yer yok. Ailemin yanına donmek istemiyorum calışıyorum. Benim ikinci evliliğim ailem de cok uzulur kaldıramaz toparlanana kadar onlara da bir şey soylemek istemiyorum. Kafam şu an cok karışık. En doğru davranış ne olur şu an bulunduğum durumda?