Merhaba,
Hic bir zaman sinirli veya aşırı uzgun iken mantıklı karar alabilen bir insan değilim o yuzden yıllardır takip ettiğim ve tavsiyelerine inandığım sizlere danışmak istedim.
Şuan hayatımda olan kişiyle 3 yıldır tanışıyoruz ilk sevgililiğimizde 5 aylık birliktelikten sonra başka biri icin beni terketti ben o donem hic kaldıramadım. Arkadaşı beni terketsin diye mesajlar attı ve ondan zaman istedi vs. Ben bunları sonradan oğrendim. Aynı yerde calışıyoruz aynı zamanda. Ben icine kapanık bi insanım herşeyi icimde yaşarım aylarca ağladım. 22 yaşımdaydım ve cok yakınlaşmıştık ve ilk ciddi ilişkimdi. Ayrılıktan sonra yan masamdaydı ve yanımda yaşadı ilişkisini. Kız ben yanındayım diye saatte bir aradı. Daha kuzenlerimle sosyal medyada takipleşirken o kızla tarih attı ben henuz kimseye ayrıldığımızı bile soyleyememişken ve o kızı 3 gunlukken ailesiyle bi duğunde tanıştırdı ablası akrabalarımı bile bile fotoğraf paylaştı. Daha ayrılığımızın 2. gunu arkamdan ben o kızı istemedim sevdiğim kız icin mucadele edicem gibi laflar etti. O donem belki cahilliğimden belki aynı ortamdayız diye nefes alamıyodum gozumun onunde aşk yaşadı ben inanamadım ve bi hocayla mailleşmiştim buyuk hata biliyorum buyu yapıldığına inandım arkadaşımın gazıyla sadece bunu oğrenmek istedim. 1 ay sonra mailim onda acık olduğu icin gorup ailesine arkadaşlarına attı bana buyu yaptı vs. yaydı işyerindeki mudurume bile gosterdi. Yanımda aşk yaşaması bu olayı ifşa etmesi ailemden uzak oluşum hepsi cok ağır geldi ve ilac tedavisine başladım o donem halada kullanıyorum. Ona acı cekiyorum yanımda konuşma dediğimde işi bırak ozaman dedi. Cok canımı yaktı. İşi bırakmak istediğimdede şirket sahibi akrabamız diye bırakamadım o donem. O askere gidince onun departmanına beni gecirdiler. İşle alakalı bir hata yaptı suc benim uzerime kalacaktı bende durust oldum ve ondan kaynaklandığını ilettim mudure. Gidip bunuda ailesine anlatmış beni işten attırmaya calıştı diye. Boyle şeyler yaşandı ama ben hic unutamadım bana okadar kotuluk yaptı canımı yaktı ama onunla gecirdiğim zamanı hic unutamadım. Ahımı aldığı icnmi bilmiyorum o kızla ayrıldılar. Aylarca her gece ağlayarak mesajlaştım pişman olduğunu telafi etmek istediğini soyledi. Sonra biz tekrar bir araya geldik aramızdaki herşeyi bir şekilde aşmaya ve denemeye karar verdik. Gel gorki ben başkası icin terkedilmeme rağmen gidip aileme hicbişey anlatmadım ama o herşeyi anlattığı icin ailesi ozellikle ablası beni istemiyor. Gidip akrabalarımdan birine ben onu istemiyorum demiş. Birşekilde ortak tanıdıklarımız var herkese gidip dedikodumu yapmış. Uzulduğum şey şu aramızdaki ilişkiye şahit olan herkes beni haklı buluyor. Tekrar denemeye karar verdiğimizde bana yaptığın herşeyi anlat dedim anlattığını soyledi ama ablasının kini asla gecmiyor. Ortak arkadaşımız gidip konuştu kıza haksızlık yapıyosun kızın ailesine bile gitti senin soylemlerin istemediğin verdiği cevap yapmadığı birşeyi soylemedim. Yani hic bişekilde bana karşı objektif değil. Sevgilimle cok kavga ettik her dedikodusu kulağıma geldiğinde. En son işyerine yeni biri girdi ablasının tanıdığı biri. Kadın bana gelip ciddi ilişki muhabbeti olunca seninkinin ailesi seni istemiyomuş ama cocuk cok kararlı deyince cıldırdım artık. Sorun cıkardım bıktım artık diye. İzin alıp ağlayarak eve gittim. O kadınla konuşmuş kadın bana dediğini inkar etmiş. Benide yalancı durumuna duşurduler ve erkek arkadaşım beni savunmadı. Terkettim o olaydan sonra. Ama cok mutsuzum. Onu cok seviyorum ama ablası yuzunden hayattan soğudum. Asla bana karşı objektif değil adımı buyucuye cıkardı. Bazen diyorum ayrılıp kurtulayım ablasından ama cok zor vazgecmek. Sevgilimi sucluyorum o kadar acı cektirdin birde hala bedel odeyen benim ama cokta seviyorum. Ne gecmişi aşabiliyorum ne ablasının ne benim birbirimize kinimiz gecmiyor nede sevgimden vazgecemiyorum. Ne olur fikir verin ne yapayım