Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim ve lutfen yardımcı olur musunuz. Kısa yazmaya calışacağım umarım kısa olur

Ben 8 yıllık evliyim 2 kızım var. Eşim alkol bağımlısı ve bunu kabul etmeyen biri parası bitse bile borc harc alıp iciyordu bende coğunluğunun yaptığı gibi cocuklarım icin katlandım ama ailesine de ara ara şikayet ettim. Ama ailesi eşime diyecekleri lafları bana soyleyip git eşine soyle dediler. Bende desem suc demesem suc, bazen dedim bazen diyemedim korkudan.
Bu arada benimle ilgilenmez cocuklarıyla da ilgilenmez tek derdi telefon ve icki olan bir adam.
Yani anlatılacak cok şey var da sizleri sıkmamak adına yazmiyorum ve son olaya geliyorum.
Benim ailem ve onun ailesi ortak miktarda para vererek ev aldılar bize işte belki duzelir diye uğraşıyorlar onlar da. Ev TOKİ evi olduğu icin tapu 6 ay sonra verilecekti ve ben bu aşamada boşanma surecine girdim ve tapuyu kv nın uzerine yaptılar. Ailem de parayı elden verdiği icin bankadan yatirmadigi icin ispatlayamiyoruz tek kanitimiz evi aldığımız insanlarin babamın parayı verdiğini gormesi.
Birde şoyle bisey var ben ailemin yanına gelmemdeki sebep. evli komsumuz ile yaşadığı ilişki gun yuzune cıkınca geldim. Ama gelin gorun ki insan dışı yaratıklardan (aldattığı kadının eşi) tarafından olum ile tehdit edildim. Ve boşanma dilekcesine boşanmadan bahsemedim korkumdan aileme bisy yaparlar diye. Ve evet adam karısını kabul etti. Hatta duyulmasın diye oluyor bu tehditler. Allahım ıslah etsin o adamı karısını ve benim lanet eşimi.
Sonuc olarak ben aile evine gelince eşim demeye dilim varmıyor da size daha iyi anlatayım diye diyorum.b u aldatma mevzusunu ben kv dedim ama hep eşimin arkasından kotu konuştu gidipte oğlum sen ne yapıyorsun demedi.
Benim ile barışmak icin aile evime geldiler ve bana iftira attılar namusuma. Sonra aldatma olayını da kapatmak icin kp dedi ki oğluma kızınız kuma bulmuş oğlum istemediği halde. Bunu dedi inanabiliyormusinuz. Eşim denen adam o esnada cıkan tartışmada soyumdan birini bicakladi.
Şimdi cok karışık yazdım lutfen kusura bakmayın ama iki kelimeyi yaşadığım olaylar yuzunden zor bir araya getiriyorum.
Sorum şu ki avukatım var cekişmeli boşanma davası acıldı ilk anlasmaliyi kabul etmediği icin. Bana cok iftira atmışlar aslı yok ama işte canım acıyor ve deli olduğumu soyleyip rapor talep etmişler. Bende salagim ya ilk aldatma olayını yazmadığını icin şu anda ekleme yapamıyoruz sizce bu dava nasıl sonuclanır ve ev parasını alabilir miyiz. Bide yuzsuz benden cocuklarımın velayetini ve 2 yuz bin TL tazminat istiyor