Merhaba hanımlar

4 aylık bebeğim var ve 7 aylık olduğunda işe geri doneceğim (maalesef ), bebeğimede kayınvalidem bakacak. Kayınvalidemi cok seviyorum dunya iyisi bir kadın ama kendime dert ettiğim şey; bebeğime annem diye hitap etmesi. Yavrum, oğlum, babaannem falan da diyor bunlara bir şey demiyorum asla ama annem diye hitap etmesini istemiyorum sonucta ben calışmaya başlayınca oğlumla butun gun o vakit gecirecek ve oğluma annem diye hitap ederse ki eminim diyecek bu sefer cocuk onu anne diye benimseyebilir oyle değil mi? Bir de bu cocukların 1-3 yaş arası herkese anne deme olayı oluyoe cevremde cok goruyorum şiimdi ona anne dicek oda efendim annem falan diyecek duşundukce geriliyorum. Tecrubeli anneler bana tecrubelerinizi yazıp, yol gosterirseniz cooook sevinirim sizce bu konuyu kayınvalidem ile konuşmalı mıyım? Konuş derseniz nasıl izah etmeliyim cunku kırılsın istemiyorum. Ya da konuşmayayım bebeğim annesini ayırt edinceye kadar sabır mı edeyim? Bana akıl verin ne olur icime cok dert oldu, cocuğumu da kayınvalidem bakacak diye kıskanıyorum sanırım cunku bırakmak istemiyorum ama calışmak zorundayım