İyi geceler herkese icinden cıkamadıgım bi durumu sizle paylaşmak istiyorum
3 yıldır bir sağlık kurumunda sozleşmeli olarak hemşireyim . Ben dahil iki kişi daha var sozleşmeli gerisi memur . Korona geldiğinden beri triaj adı altında danışmanlık yapıyoruz ben ve diğer hemşire arkadaşım . Buyrun kime geldiniz x bey yok y ye gecin gelen her hastaya her neyse bunları zaten yapıyoruz .
Hemşire arkadaşım pozitif cıktı o yuzden ben tek calışıyodum bu hafta ben dışardayken odama girip hastaların beni gormeyip “doktorlara ve diğer hemşirelere soru sordugu şu doktor nerde nereye geciyim sıra alıyomuyuz “ gibi sebeplerden benim masamı değiştirmişler o sırada cama danışma yazmayı duşunduklerini soylediler . Ben bunu reddettim danışma olmadıgımı soyledim 4 u birden şok olup nasıl ya siz burda DANIŞMASINIZ dediler . Ben şok oldum hemşire olabilirmişim ama aynı zamanda danışmanlık hizmeti de veriyomuşum o yuzden danışma da derlermiş sonucta hasta yonlendirme de yapıyomuşum ve bunun yanında iğne pansuman fln .
O gun oyle bi tartıştık
Bugun akşam 6 da mesaim bitti 10 dk sonra evdeyken beni aradılar doğal gaz icin tamirci geleceğini kurumu acmamı soylediler . Temizlik personelimiz acmamış cunku . Neyse gittim adamlar yok yarım saat bekledim . Bende doktoru arayıp “ akşam oldu adamlar gelmedi yarım saat şuan tekim zaten tedirgin oldum gelmeyeceklerse ben gidiyim işim var sizde temizlik personelimizi ararsınız” dedim
Doktor onu azarladıgımı soyleyerek benimle kavga etti bende gercekten actım ağzımı yumdum gozumu . Ben bu saatte elin adamlarıyla tek başıma tamirci bekliyorum mesaim bitmiş takdir etceğinize azar yiyorum demekki benimde telefonu acmamam gerekirmiş dedim . Ben agrasifmişim danışma konusunda da aynısını yapmışım ne varmış danışma dedilerse sonucta bizden tıbbi sekreter hizmeti de alabilirlermiş ( sağlık ocağında yardımcı ara eleman hemşire olarak geciyorum ama sonucta hemşireyim ) tekrar kavga ettik sizin bu yaptıgınız bilgi işlem personeline sen temizlikcisin demek gibi bişey gercekten ayıp ediyosunuz dedim en son akşam tamirci konusunda fln ozur diledi ama obur konuda liste yapacaklarını bize de uymayan şeyler olabileceğini duruma gore bi yol cizeceğimizi soyledi .
Şimdi iki seceneğim var işte cıkıp başka bi ozel yere gecemem cunku iş evimin dibi kucuk bi ilcedeyim
Diğer secenek mart gibi cıkıp kpss calışmak ve atanmak
Korkuyorum atanamazsam diye ama artık akıl sağlığımı kaybetmek uzereyim ?