Merhaba. Frikik videoları uzerine calışmayı denemek istiyorum. Mutlaka tecrubeleriniz uzun sure uğraşarak edinilmiştir ve paylaşmak istemezsiniz. Fakat bana ara gazı verirseniz kalan yolu daha az benzin harcayarak gidebilirim (Sacma bir benzetme oldu kabul) İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkurler..

Sorum şu : Elimde binlerce video var (kendim kesmiştim zamanında başka sebeplerden) ve hic biri youtube'da yok.

Frikik videoları calışayım diyorum. Ne yapmalıyım sizce ?

Frikik videodan kastım şu ; biliyosunuz halkımız biraz cinselliğe ac. Televizyonda gosterilen RTUK'un bile bişey demediği goruntuler iyi izleniyor.Ornek vermek icin yazıyorum ( Bulent ersoy bacak dekoltesi frikik)
Veya diyelim youtube'da hicbir engelle karşılaşmadım. Videosunu koyduğum kişiler (Turk ) Bana goruntulerimi bu başlıkta başka amacla kullanıyorsun diye dava acabilir mi ?

Videolara kayan yazıyla blog adresimi vs yazmayı duşunuyorum. Boylece video calınsa bile en azından blog reklamım yapılır ve kayan yazı olduğu icin zor silinir , uğraşmazlar.

Son olarak : Bu tur videoları yuklerken yaş kısıtlamasını aktifleştirmelimiyim ?

değinmediğim fakat soylemek istediğiniz bir konu varsa onuda yazarsanız sevinirim.