Slm kızlar,, Bu ay ilk evlilik yıldonumumuzdu. Senemizi doldurduk ve bilirsiniz ki eş dost akraba arkadaşlar komşular aklınıza gelebilecek herkes bize bebek sormaya başladı Biz ilk evlendiğimzde cocuk yapmayalım biras gezip tozalm saten yaşımız genc die duşunuyorduk Ama mahalle baskısı dediğimiz şey bizi cocuk calşmalarına itti. 4 ay boyunca denedik ovulasyon testi aldm saatlerce ayaklarım mosmor olana kadar karyolanın başına diktim yok Yoook bi turlu gebelik elde edemedim. Tabi bizde sorun olacağı aklıma bile gelmezdi. 4. denemem de başarısız olunca adetin 3. gunu gidip hormon testi yaptrdm değerler normal, sonra ultrason da temiz cıktı cok şukur. Doktor stres yaptığımı falan soyledi. Ve eşimden de spermiogram testi istedi.. Malesef sonuclar kotu Morfoloji 1 cıktı ileri hareket ise 0. Nasıl bi uzuntudur bunu ancak yaşayan bilir.. Bi hafta oldu bu durumu oğreneli, ne yediğimden bişy anlıyorum ne ictiğimden yaşayan bi olu misali geziyorum boşboşş.. Eşim uzulmesin die surekli ona moral olmaya calışıyorum Onu mutlu etmek icin elimden geleni yapıyorum.. Kimseye hicbişy soyleyemedim, soylemeye de niyetim yok. Varsın herkes sorunu bende bilsin ama eşim uzulmesin ben hic kıyamıyorum kocama Onu cok seviyorum
2 gundur tup bebek duşunmeye başladık. Sizlere sormak istediğim mutlaka aranızda bizim gibi olanınız vardır lutfen bana bişey soyleyin gizlice tup bebek yapılır mı ? Anlaşılma ihtimali var mı ? Tup bebek tedavisi uzun suruyor mu? Ağrılı donemleri olur mu?