Kategorim bosa gidiyor
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Kategorim bosa gidiyor
-
24-09-2022, 07:42:56Iyi gunler arkadaslar, son donem adsense sorunlari, kanal kapanmalari falan artik neredeyse herkesi dip noktaya getirmis durumda, elimde bir kategori var iyi kazanc abone ve izlenim sagliyor fakat 50ye yakin kanalim gitti, kapandikca yenisini aciyorum kategoriyi devam ettireyim diye, her kanal kapaniyor, maks. 5 gun dayaniyor kanal adsense bagli sekilde, artik biktim kategorim bosa gidiyor, partnere ihtiyacim var, bir yerli partner var konustum bu konuda, belki aranizda baskalarinin bildigi baska bir partnerlik var spam kanal alan, yardimci olan arkadaslar olursa cok memnun olurum, gerekirse ilk ayin kazancini kendisine veririm, yeter ki kategori bosa gitmesin, gunluk 70$-80$ birakan kategori elimde olan, izlenimler de gun icerisinde 50k falan geliyor, ama ocak ayinda dususler oldugu icin biraz zayiflik var kazanclarda, yeter ki bu kriterleri kabul eden partner olsun, bildigini partner varsa yardimci olun arkadaslar sizden rica ediyorum, vallahi biktim artik kapanmalardan, neredeyse 2k$ bosa gitti 2 ay icerisinde