Merhaba hanımlar,
Benim derdim sevgilim. Tartışmalarımızda ben haklı olsam dahi gonlumu almaz, soğuk yapsam soğukla karşılık verir. Cok sık kavga eden bir cift değiliz, gayet iyi anlaşırız. Ama kavga ettiğimiz zaman asla geri adım atma, alttan alma gibi mevzular olmuyor. Bu durum fena canımı sıkıyor. Ozellikle sevgilimin tartışma sırasında ayrılık blofu yapma huyu var. Pek cok tartışmamızda ayrılmanın eşiğinden donduk. "İyi madem ayrılalım anlaşamıyorsak" gibi cumleler sarf ediyor ben de geri adım atmayıp kabul ediyorum. Hoşcakal'lar havada ucuşuyor sonra yumurta kapıya dayanınca "seni seviyorum"la beni yumuşatmaya calışıyor.
Bu durum beni sıkmaya başladı. Blof yapmasın istiyorum. Şimdiye kadar uc kez hoşcakal dediği kavgamız oldu. Ona sorsanız bu mevzu blof değil, blof yapacak kadar ciğ ruhlu değil. Ne yapsam bilmiyorum. Kendisini seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama ne yapsam bu huyunu torpuleyemedim. Dik durdum olmadı, bir daha boyle yapma dedim olmadı. Sırf bunun icin ayrılmak istemiyorum ama gonul almama huyu ile blof huyu birleşince acaba mı diyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim? Sorunu nasıl cozerim?
*Ekleme* Onceki tartışmalarımızın birinde bu huyundan dem vurmuşum. O da aynen şunu demiş:
"iplerin gerilmesine bu noktaya gelinmesine sebep olan değil de hoşcakal diyenin suclu gorulmesini doğru bulmuyorum. "