Merhaba Arakdaşlar :
Son 1 aydır yeni başlayan abilerimiz- kardeşlerimiz tarafından sorulan sorular sonrasında belki faydamız olur diye bu konuyu acma gereği duydum.Herkez para kazanmak icin ne yapmalıyım diyor ...Ne yuklemeliyim diyor ... Bu konuda biraz fikir vermeye calışacağım bu konuda İnşAllh faydalanan olur ( daha onceki konularımdan Bir cok arkladaşımız ekmek yemiş bunları duymak beni mutlu ediyor)
Arkadaşlar Ne yukselem para kazanırım sorunuza şole cvb vereceğim ;
- Sizin yukleyeceğiniz video izlenmesi lazım ki para kazanasınız.Cevrenize bakın cocuğunuza bakın eşinize bakın annenize bakın babanıza bakaın amcanıza bakın millet ne izliyor ? sen ne izliyorsun nette veya Tv de bunları bi keşfedin !!!
- Diyelim ki Meşhur yuklenen dizi veya cizgi film kategorisi ni keşfettiniz.Sen gidipte 2014 te en meşhur olan cizgi filmi yuklersen ya telifli olduğu icin telif yersin yada o cizgi film cop olduğu icin izlenim cok zor alırsın.Gecmişe bi bakın 2000 li yıllardaki cizgi filmleri bi duşunun - dizileri bi duşunun ne telif var nede başka bişi yukleyin bunları 5-10-20 kanal yapın hangi dizi -hangi czigi film tutuyorsa o cizgi filme veya diziye yonelin diğerleriyle uğraşmayın bunu en az 1 ayda test edin .Yani 2 gun sonra izlenim gelmiyor diye kanalı kapatmayın.
- Daha sonra bulduğunuz icerikte 5-6 kanal acın bu kanallara kaliteli şekilde acıklama etiket yazın ozgun olsun ve gunde 3-5 video atın -bolum atın vb . Bu şekilde 1 ay calışın ....yani 1 ay sabredin goreceksiniz kazanacaksınız...
-Yuakrıda dediğim Deneme - yanılma yontemini illaki dizi - cizgi film diye duşunmeyin - gecmiş yıllar oalrak duşunmeyin ...ozgun iceriklerden de deneme kanalalrı acın telifszileri bulun atın 3-5 kanala....
YOUTUBEDEN KAZANMAK İCİN DENEME -YANILMA YONETİMİNİ MUTLAKA KULLANMALISINIZ......BU İŞİN SIRRI BUDUR .........BU ŞEKİLDE CALIŞIPTA AZ VEYA COK KAZANAMAYAN YOKTUR !!!!
UNUTMAYIN !!! KİMSE SİZE AL ŞU VİDEOYU YUKLEDE EKMEĞİME ORTAK OL DEMEZ .........
Bir arkadaşımız faydalanırda , Allah razı olsun derse ne mutlu bana .....
Cumleten bol kazanclar - Beyto33
Yeni Başlayanlar Ne Yapmalı ? - Beyto33
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Yeni Başlayanlar Ne Yapmalı ? - Beyto33