Herkese merhaba

3 hafta once FSH değerimin 14,5 AMH değerimin de 0.4 olduğunu oğrendim. 34 yaşındayım ve doktorum hemen tup bebek tedavisi olmamı soyledi. Bir kac gun iki gozum iki ceşme ağladım hayata kustum forum makale site ne bulduysam okudum, tanıdık bir aktara(ankarada istanbul baharat) gittim sağolsun verdiği moralle biraz toparlandım. Verdiği macun ve cayı ictim daha pozitifim. Hemen tup bebek tedavisi diye hastane (Zekai Tahir Burak) hangi tahlil tetkik dediyse hepsini yaptırdım. Adetin 2. gunu tedaviye başlıyoruz dediler. TSH değerim 4 cıktı cok yuksek değil tedaviyi etkilemez dediler onun icin de bir ilac verdiler bakalım.

Ne kadar psikoloji cok onemli deseler de gene kafam bu meseleyle cok meşgul ve kafamda onlarca soru işareti.

FSH sorunu ile başa cıkmış arkadaşların yardımını istiyorum, bu tup bebek tedavisi nasıl bir şey, internette yazıldığı gibi gercekten hemen adetin 2. gunu başlayıp o ay tup bebek yapılıyor mu, başlangıcta nelere dikkat etmem lazım, tavsiyelerinizi paylaşırsanız cok sevirim.

Bir kac grubun mesajlarını okumaya calıştım ama yalnızca bir kac kişinin arasında gecen konuşmalar olduğu icin sorularıma kimse de cevap vermedi o yuzden sıfırdan başlık acmak zorunda kaldım. Bu surecte kadınlar kulubu forumundaki deneyimlerden cok fazla bilgi edindim, umarım benimle de deneyimlerinizi paylaşırsınız