Son zamanlarda yaşanan spam nedeni ile kapatılan hesaplar yuzunden coğumuz mağdur olduk, hala yeni kanal acıyorum ertesi gun kapanıyor diye soru soruluyor.
nedenini bircok şeye bağlıyorlar orneğin botlara.
spam yapıyoruz tabiki kapatılacak yani ozgun olupta spam yuzunden kimin kanalı kapatıldı? şu bot bu bot yuzunden oldu demek yanlış. (benim acımdan)

Belli aralıklarda YouTube bir cok kanalı kontrol ediyor ve spam yaptığını testipt ettiğinde topluca kapatıyor.
kapattığında şoyle bir mail geliyor galiba bunu kimse okumuyor okusalar yeni actığım kanallar kapanıyor diye soru sormazlar

Burda da belirtildiği gibi spam yaptığımız icin YouTube bizim pc'imizi spammer olarak goruyor ve ip adreslerini banlıyor ne kadar kanal acarsak acalım kapatıyor.
ben bunu onlemek icin temiz bilgisayarlardan kanal acıyorum
bir ara bilgisayarımın wifi mac adresini, internet ip adresini hdd mac adresini değiştirdim ve bir daha chomeden girmedim , şu an mozilladan giriyorum o gunden sonra kanalım hic kapanmadı , yaklaşık 1 aydır kanal kapanma sorunum yok cok şukur. (videoyap botu kullanıyorum)

sizleri aydınlatabildiysem ne mutlu bana.
Admin arkadaşlardan ricam, yazdığım yazı hoşlarına gittiyse SABİT konu yapsınlar ki herkes onlemini alsın.
Teşekkurler.