Anlatacağım olay benim başımdan gecmiyo oncelikle bunu soylemek istiyorum.Bu olayı yaşayan kişi cok yakınım olan 38 yaşında ve bekar biri..
Yaptığı şeyin cok buyuk yanlış olduğunu duşunuyorum ve sizinle paylaşmak istedim..Tanıdığım bu kişinin hayatına şu zamana kadar 4-5 kişi girdi ve hepsi ciddi ilişkilerdi ama ne olduysa hic biri evlilikle sonuclanmadı..gelelim şimdiki yaşadığı ilişkiye.40 yaşlarında , evli , maddi durumu ciddi anlamda yerinde olan , 1 adet kız cocuğuna sahip , eşiyle arası kotu olan biri.ben hic bi zaman bu ilişkiye sıcak bakmadım sonucta yuva yuvadır dedim ama kimse beni dinlemiyo nedense sinir oldum bende bu duruma.herneyse bu evli olan adamın karısı antalyada yaşıyo adam ise istanbulda işi olduğu icin surekli istanbulda ve bu tanıdığım kişinin evi var surekli onlarda.bugun şahit oldum kavga ettiler bu adamla ve adam her seferinde ayrılıcam diyo ama bi turlu ayrılmıyo benim tanıdıgım kişi ise cok seviyo bu adamı adamda onu seviyo ama yanlış bi ilişki olduğunu duşunuyorum.her seferinde ayrıl ayrıl diye tutturuyo ve bu kişiyle afedersiniz tam anlamıyla cinsel bişeyler yaşıyolar.sizin bu ilişki hakkındaki duşuncelerinizi almak istedim sadece..cok rahatsız olduğum bi konu siz ne duşunuyosunuz ?