Hocam merhaba,ben labratuarıda ıyı bir merkezde ilk tup bebek tedavime 5 ay evvel başladım,yaşım 35,rezerv azlığı olduğu icin havuz yontemi uygun gordu doktorum,şu ana kadar sadece 1 tane embriyom oldu ve donduruldu,diğer aylar ya yumurta gorunmedi,ya kist oldu aspire edildi,bir defada 3 yumurtadan tek i buyudu,toplandı ama maalesef boş cıktı,doktorum yumurtayı toplamadan boş mu dolumu bilemeyiz diyor ama e2,vb.testler bunun icin fikir vermezmi?iğnelere başlayıp opuya kadar olan surede bir kez bakılıyor e2 ve progesteron değerime,daha sık bakılması gerekmezmi?rahim filmi sordum doktoruma gerek yok dedi,bu kafama cok takılıyor,usg de bir sorun yok diyor,ama herşey belli olmaz sonucta,son olarak da bu ay 1 kist aspire edildi ve o gun iğnelere başladım gonalf 150 ve merional 150 ama adetli değilken başladık Buda bana enteresan geldi adetli başlanır diye hep okuyorum tedaviye,onuda sordum birkac folikul gorduğu icin başlamış Dr,buyutelim dedi bu normalmi ?sizc e bu anlattıklarım normalmi,lutfen aydınlatınız beni.boşa kurek cekmek istemiyorum.
Doktorumda bilgili ve tecrubeli bir hoca.ama teredddut ettim acıkcası.
Adet oncesi tup bebek tedavisi.
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Adet oncesi tup bebek tedavisi.