Merhabalar arkadaşlar,2.5 yıl suren arkadaşlığımız sonrasında ikinci evliliğimi yaptım..Benimde eşiminde cocukları var ilk evliliğimizden..Evlenmeden 1 yıl once cocukları tanıştırdık..Gayet iyi kaynaştılar..Fakat her iki tarafta birlikte yaşama fikrine sıcak bakmadılar hic bir zaman...Yani cocuklar buna hazır değildi.Bizde bu aşamada nikahı kıyalım ama cocuklarımızla beraber olduğumuz zamanlarda herkes kendi evinde cocuklarınla olsun diye kararı verdik nikahımızı yaptık...Cok garip gelecek ama cocuklar bundan mutlu oldular...Biz eşimle yeni bir ev aldık dayadık doşedik...Eşimin bekar iken kullandığı ev ise duruyor...Bu evde haftada 2 gun cocuğu ile beraber oluyor.Benim cocuklarımda benimle baş başa zaman gecirmek adına bu kararımıza saygı duyup hatta desteklediler bizi.Yani benim cocuklarımda babasında olduğu zamanlar beraber zaman geciriyoruz..Arada hep beraber dışarıda program yapıyoruz cocuklarla..Bundan otesi yok.Fazlasını arıyormuyum hayır aramıyorum ama bu duzende bir garip gelmiyor değil bana..Bu şekilde bir duzende cevremde hic gormediğim icin yadırgıyorum.İlerleyen zamanlarda cocuklar buyuduğunde elbette evler birleşecek onlar ucup gidecek ama bu duzeni sağlamamız yılar surecek sanırım.Bu da hem extra bir masraf hemde duzen icinde duzen getiriyor...Doğrumu yaptım yanlış mı bilmiyorum ve bazen bunun zorluğunu cok yaşıyorum...Ne yapacağımı da bilmiyorum...