Oğretmeniz. 2 ay tatilimiz var. Senelerdir 1 ayını eşimin memleketinde geciriyoruz.15 tatili de orada geciriyoruz. Bu konuda herhangi bir şikayetim yok. Cunku eşimin anne babası yaşlı. İl dışına cıkma durumları yok. Biz gidersek goruyorlar. Hayvancılık da yapıyorlar, ayrıca annesinde sosyal fobi var. Koy dışına cıkmamış yıllardır vs. Yani o bir ay beni rahatsiz etmiyor. Aksine eşimin annesini gorduğu sayılı gunler diye duşunuyorum. Yalnız o bir ayı yayla evinde geciriyoruz. Ahşap bir ev. Altı ahır. Evlerde su yok. Koy ortak ceşmesi var. Oradan taşıyoruz. Banyo sıkıntı, camaşır, bulaşık sıkıntı. Bu yıl 15 aylık bebekle gittik. Yurumeye başladığı zamanlardı. Her yer ahşap. Sedirler, kapı eşikleri hep sıkıntı oldu. Eşikler zaten 15-20 cm.Surekli duşup bir yerlerini vurdu. Camaşır elde yıkanıyor. Bebek surekli uzerini kirletti. Altta ahır. İnekler bağırıyor. Uyku sıkıntı oldu. Ama oyle boyle 20 gun kaldık. Dişimizi sıktık. Eşimin ablası mesaj atmış bugun bu sene siz olmayınca annem gariban kaldı. Nasıl biz olmayınca?20 gun kaldık ya. Acık bir şekilde de soyluyorum. Hatta orada sıkıldığımı da soyluyorum. Zaten hic benlik bir yer değil yayla işi. Senelerdir soyluyorum. Yğne de anlamıyorlar. 30 gun kalınca okulların acılmasına daha cok var neden gidiyorsunuz. Benim de memleketim var. Orasını da ozluyorum. Genellikle herkes oradan biriyle evli. Konu komşu bazen geliyor misafirliğe. Yabancı gelin, ne yapacaksın işte, idare edeceksin lafları donuyor. Oradan evli olanlar 2-3 ay kalıyorlar cunku. Her sorana da acık bir şekilde soyluyorum. Buraları sevdin mi? Hayır sevmedim. Bana gore değil diyorum.