bundan 2 -3 ay kadar once hayatıma biri girdi. 6-7 ay kadar once cok uzun soluklu, toksik, aldatıldğım, ayrıl barış bol travmalı ilişkim bitmişti. ayrılıktan sonra ilk kez onun kadar duzgun biriyle tanışmıştım ve bu sefer herşey guzel olacak diye duşunuordum. flort ediyorduk ama ilişkinin adı daha konmamıştı. benim biraz daha tanımaya ve zamana ihtiyacım vardı oda buna anlayış gostermişti. bu surec icinde bana cok ilgili, daima mesaj atan, konuşmak, buluşmak isteyen biriydi. 2 ay kadar konuştuk ettik son zamanlarda benim hayatımda ailevi, iş vs derken bir suru problem olmaya başladı. ona bunları yansıtmak istemesem de az cok hissedip anlıyordu. bunların etkisiyle sanırım ben ondan uzaklaştım, kendimi geri cektim. zaman zaman ona başka biriyle birlikte olsan daha mutlu olurdun gibisinden şeyler soyluyordum. o da ben seninle mutluyum diyordu. bana hep netti hic taktik maktik yapmadı. davranışları, duyguları beni ister nitelikteydi.

neyse bir gun gayet guzel konuştuğu bir sabah ben kısa cevaplar verince bana tavır aldı, ilgisiz olduğumu, ona karşı bişey hissetmediğimi duşunduğunu ve bu nedenle aramızda bişey olacağına inanmadığını, umudunun bittiğini soyledi. ben bu mesajı alınca gercekten yıkıldım ona cvp yazmadım elim varmadı bişey yazmaya cunku hayatımda herşey ters giderken onunda boyle yapması cok koydu bana. hic beklemiordum kızlar gercekten. yıkıldım. bu kişi daha oncede benim uzak davranmam sebebiyle bana rest cekmişti ama akşamına barışmıştık. ikinci kez rest cekmişti resmen ve gunlerce yazmadıda. ben gunlerimi arkadaşlarımın falan desteğiyle gecirir oldum moralim bozuktu genelde. birkac gun işe gidemedim ama onla hic iletişime gecmedim. bir hafta sonra bana geri dondu ve ozur diledi. mesajda kendini yanlış anlattığını, oyle demek istemediğini soyledi ve kırdığı icin ozur diledi. aslında mesajda yazdıkları haksız şeyler değildi kim olsa ilgi gormediği yerde durmak istemez. ama o hata yaptığını soyleyip af diledi. bende ona o mesajdan sonra bu defteri kapadığımı, kimseyi istemediğimi zaten kotu olduğumu, psikolojik destek alacağımı soyledim ve onu sucladım. sen oyle yazdın bende soğudum dedim. hevesim heycanım bitti dedim. 2 kez ayağıma geldi aramızı duzeltmek icin, kac kez aradı acmadım, geldiğinde goruşmedim hic bir araya gelmedim, karşılıklı konuşmadım bile. bu sure icinde devamlı yazıp kendini anlattı cevap vermedim pek. en son aşkını, duygularını itiraf edip yine af diledi, aramız duzelsin istedi, uzun bi ses kaydı attı wp'tan ve bunu tlf'da konuşamıyoruz yuz yuze gelemiyoruz diye boyle soylemek zorundayım dedi. beni sevdiğini, kalbinin bana ait olduğunu, sonuc ne olursa olsun sevdiğini, sevgisine sahip cıkıcağını soyleyip benle ilgili hayallerini anlattı gece saat 2 falandı. ben kaydı dinledim ama ona cvp yazmadım.

aradan gunler gecti ama ondan hic ses cıkmadı. ben bu esnada wp'tan bi durum paylaştım işte vazgectiysem asla donmem gibisinden imalı bi soz. gordu ama bişey yazmadı. insta'da ekliyiz birbirimizde hala daha. velhasıl resmen 1 ay oldu aşkını ilan ettiği ses kaydını atalı ama başka hicbişey yazmadı. aramadı, sormadı. tekrar kapıma gelmedi. hic iletişime gecmedik. paylaşımlarımı beğeniyor hikayelerime bakıyo bende aynı şekilde onunkileri beğenip hikayesine bakıorum. hayatında biri var gibi durmuyor. wpda akşamları sık sık cevrimici felan olmuyor mesela. ben dun gece salakca bişey yaptım sanki hayatımda yeni biri var gibi story attım. imalı bi sozdu sanki birine gonderme gibi ama ona değil yani zeki biri cunku anlar. ve gordu hikayemi. şimdi tekrar geleceği varsada gelmez.

gercekten sevse yazmaya, aramaya devam etmez miydi? psikolojimi yeni yeni toparlamaya başladım gecmiş travmalarımı bi kenara atmaya ve hayata yeniden başlamaya karar verdim. onun kadarda anlayışlı, sevgi dolu birine rastlamadım bugune kadar. bugune kadar aşkta cok hata yaptım ailem bile bana aşk yuzunden tavır aldı zamanında. hata yapma luksum yok. bana gelmesini istiyorum ama benden adım bekliyorsa hayatta adım atamam. ote yandan yeniden barışsak bile ya yine beni bırakırsa diye korkuyorum. aşık olup terk edilmekten korkuyorum. kızlar sorun şuki bu adam bana geri doner mi gelir mi sizce ? napmam lazım sizce ?