Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımla anlaşamadığımız icin ayrıldık. Beni sevmediğini ve artık istemediğini soyledi. Başka herhangi bir sebep yoktu. Kotu bir ayrılık değildi. 19 gun oldu. Ayrıldığımız sırada ben şehir dışındaydım. Yaklaşık bir hafta once geldim ve bu sure zarfında hic konuşmadık. Evlerimiz arasında iki sokak var ve birkac gun once onunla goruşme isteğim icin kapısına gittim. Sabahtan mesaj atmıştım akşam 7 de kapında olacağım lutfen gel diye. İlk başta goruldu attı. Birkac şey daha yazınca ne senin yanına gelmek ne de seninle bir şey konuşmak istiyorum dedi. Ben yine de o saatte kapısının onunde olacağımı soyledim. Akşam vakti kıyamaz ve gelir diye duşundum. Dediğim saatte kapısındaydım ve onu beklediğimi biliyordu. Arabası evin onunde olmasına rağmen bana evde değilim lutfen sen de evine git dedi. Ben de inat ettim beni geciştirdiğini ve goruşme sozu vermedikce eve gitmeyeceğimi, gerekirse eve gelene kadar bekleyeceğini soyledim. Tam 3 bucuk saat bekledim. Bu arada surekli onu arıyorum acmıyor. Mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor. Tam bir cocuk gibi davrandı kısacası. 10 kez aradım belki asla geri donmuyor. Bir ay once beynimde kist cıktı ve bazı durumlarda beni zorluyor. Baygınlık gecirebiliyorum vs. Bunu bilmesine rağmen o gece vakti yanıma gelmedi uzerine mesajlarıma dahi cevap vermedi. Hem cok korktum hem de cok uzuldum. Sonunda eve gectim ama sinir krizi gecirmek uzereydim. Tekrar aradım kesinlikle bakmıyor mesaj atıyorum kesinliklee cevap vermiyor. En son şunu yazdı ben sana cevap vermek zorunda değilim daha fazlası ısrar etme. Bunu duyunca sinirlerim iyice tavan yaptı ve tamam o zaman siktr et her şeyi. aklımdan da kalbimden de defol git benden bir omur boyu uzak dur gibi uslupsuz şeyler soyledim. Onun gozunde kendimi kucuk duşurduğumun farkındayım ancak ne yaparsa yapsın geri donsun istiyorum. Sanırım bu saatten sonra asla donmez. Ne duşunuyorsunuz sizce hata mı etmişim?