Flort doneminde olduğum birisi var ve her şeyle aşırı uyumluyuz ciddi bir ilişkiye adım atmak uzereyiz ama ben biraz temkinli yaklaşmaya calışıyorum. Cok mukemmel birisi kendisi ve bence kimse bu kadar mukemmel olamaz bu yuzden biraz deneme surecindeydik. Ailem beni dominant yetiştirdi ama tabi ki baskın olmaya calışmıyorum fakat bir erkeğin beni ezmesine asla izin vermem. bir kadının da bir erkek karşısında ezilmesini asla istemem ve her zaman karşıyımdır. Bu yuzden asabım biraz bozuk. Bir gun once bir konuda bana bir anda yukseldi. O kadar şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim. Kendisinin onemli bir işi var ve bu konuda biraz hassas. Rutbeli bir askeri personel. Konuşurken farkında olmadan onun hassas olduğu bir konuda ama asla kotu bir niyetim yoktu onu sinirlendirmişim. Beni uyarmıştı bu konuda daha once dikkat de ediyorum ama cidden kotu bir şey demedim o yine yanlış anladı ve bir anda bağırıp cağırmaya başladı. Anında konuşmak istemediğimi soyledim telefonu cat diye kapattım. Şimdi muhtemelen pişman ve beni arıyor surekli. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendime bunu yediremiyorum. Sizler genelde doğru yorumlar yapıp mantıklı duşunuyorsunuz. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?