Merhabalar,bu platforma uye olarak yeni katıldım. Yıllardır okuyucu olarak takip ediyordum. Konuyu umarım doğru yere acmışımdır.
Ben 28 yaşında, uzman mikrobiyolog olarak calışan fiziksel olarak gayet hoş, bir kadınım. İlişkimde bir problemim yok. Benim sorunum fiziksel olarak bitikliğim.Sabah uyandığımda işe gelirken giyinip suslenen insanlara cok imreniyorum, icimde hic oyle bir enerji yok. Makyaj malzemelerine ve bakıma da duşkunum fakat başkalarına makyaj yapmayı seviyorum kendime cok nadir yapabiliyorum. Yuzume ve sacıma hic birşey yapmadan işe gidip geliyorum gozaltlarım yorgun cildim soluk ve aynaya baktığımda kendimi hic beğenmiyorum. Salaş salaş giyinip makyajsız bir şekilde dolaşmak artık bitik enerimi iyice dibe cekiyor. yapmak istediğim halde bir turlu o heves ve heyecanı kendimde bulamıyorum. bazen hazırlıyorum geceden guzel kombinler biraz erken uyanıp guzelce makyajımı da yaparım diyorum fakat uyandığımda bambaşka biri olarak uyanıp pantolon tişort gecirip cıkıyorum. surekli hasta gibiyim. bu durum icin doktora da gittim tiroid fonksiyon bozukluklarım olduğunu oğrendim ilaclarımı alıyorum,takip ettiriyorum. psikiyatri ve psikolog ile senelerce goruştum bir faydasını goremedim. Derdimi anlatabilmişimdir umarım.Onerilerinize acığım şimdiden teşekkur ederim.