arkadaşlar merhaba. direkt konuya giriyorum uzun sure cıktığım surekli ayrıl barış yaşadığım ve beni cook yıpratan bir ilişkim vardı uzun zaman once de ayrıldık (1 seneye yakın). ben eski sevgililerimle arkadaş kalmam o da bunu bilir muhabbetimiz yoktu yani. o adanada yaşıyor (babasının işi gereği taşındılar normalde aynı şehirdeydik) ben de biz daha onunla tanışmadan once orada universiteye başlamıştım. pandemiden sebep kaydımı yenilemeye gittim orda da hikaye attım. o da bunu gormuş, bana 'demek artık temelli geldin, guzel okul, hayırlısı olsun' gibi gereksiz şeyler yazdı. bana gercekten kotu şeyler yaşattığı icin hicbir şey demedim goruldu attım daha once de sacma sapan bahanelerle yazdığı olmuştu yine aynı şekilde davrandım. goruldu atmama sinirlenip ustelemeye başladı ben sanki sana ne yaşattım da bu şekilde davranıyosun cocuk musun diyerek. ne yaşattıysam iyi ki yapmışım, yolun acık olsun yazdı en son. hicbir anlam veremedim bana gore dediği şey cok saygısızca normalde bu kadar pişkin pişkin konuşan ya da ağzı bozuk birisi de değil. engelledim sonra. cevap yazsaydım bu sefer onu dikkate almış olurdum, muhattap bile almadığımı anlasın diye cevap yazmadım. arkadaşlarım sen cevap vermediğin icin cok sinirlenmiş bariz belli dediler. siz ne duşunuyorsunuz, cevap vermemek mantıklı mıydı?
ekleme: sosyal medya profillerim her zaman acıktır, onunla takipleşmiyorduk kendi hesabından ya da fake hesaptan bakmış belli ki. coğu kişi takipleştiğimizi duşunmuş karışıklık olmasın diye duzeltmek istedim..