Merhaba hanımlar
Nisan ayında boşandım konularımı da burda paylaştım cok destek gordum kendime geldiğim bir platform oldu gercekten burası benim icin
Bosandıgıma hic pişman değilim siddet yuzunden boşandığım icin. bir kızım var 3.5 yaşında ama bu ara yine biraz mutsuz bir haldeyim gerginim
Burda okuyorum kesin boşanıyorum diyor sonra kocasıyla gidip barışıyor ayrı yaşıyor dava acıyorum diyor ama bekletiyor
Oğretmenim okulumda var bir hoca eşi aldattı siddet uyguladı ama hala cocuklarım icin devam deyip duruyor
Bu ornekler bu ara etrafımda o kadar fazla ki bir de maddi ozgurlukleri olan kadınlar bu bahsettiklerim
Cesurum kendi ayaklarım uzerinde duracak kadar gucluyum bana siddet uygulayan bir okuzu hayatımdan dehleyecek kadar da kararlıydım ama bu kadar guclu olmak da biraz ağır geldi acıkcası
Ara ara bu gel gitleri yaşamam normal mi ? Kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum herkesin derdi kendine ama boşanmayan bunca insanı gorunce insan bir durup neden boşanmıyorlar doğru olan bu degil mi diye de sorguluyor