Herkese merhaba,
Ben henuz 1,5 aylık evliyim. Eşimle 1,5 senedir tanışıyoruz. ben 25 yasındayım o 28. Onun kendi firması var bende iyi bir şirkette calışıyorum.

Ben cok duygusal duygularını cok yoğun yaşayan bir insanım. Romantik surprizleri ansızın ozel bir gun değilken gelen cicekleri, gorunce aklıma sen geldin hediyelerine yani ansızın gelen surpizlere bayılırım. Ozel gunlerede cok anlam yuklerim. Sevgilimin doğum gunune 1 ay onceden hazırlanırım oyle soyleyeyim her şey alacağıma kadar nerede nasıl yapacağıma kadar ayarlarım. Neyse. Evlendik. Cevremde gecen sene bu sene falan cok evlenen arkadaşım oldu ve ilk aylarında eşlerinden gelen surprizleri vs anlatıyorlardı herkes birbirine yakın surprizlerden bahsediyordu aslında eve gelirken ilk zamanlar sık sık cicek almalar yemekler kahvaltılar hazırlamalar kapıya surpriz kucuk kucuk cicekler notlar bırakmalar hediyeler vs vs bende sevinirdim ooo evliliğin ilk zamanları ciceğe romantikliğe doyacağım o zaman diye fakat hiccc boyle olmadı . Hatta balayından donduğumuzde ilk haftalarda baktım hicbir şey yok ne cicek ne surpriz vs. telefonda bir imada bulundum herkes boyle boyle yapıyormus sende hicbir şey yok diye akşamına buket cicekle gelmiş... bende de boyle olunca anlamı kalmıyor. Surekli televizyonun karşısında surekli uyuya kalıyor uykusu var goruyorum hadi gel yatalım diyorum sen git bende hemen geliyorum diyor bir bakıyorum uyuya kalmıs tv karsısında. Zar zor uyandırıp yatağa goturuyorum bir gece hic dokunmadım bilerek sabah 5te yanıma geldi. Boyle boyle değişik hic ruhuma dokunulmayan 1 ay geciriyorum... Defalarca rahatsız oldugumu anlattım ama anlamıyor. Cok sevecen biridir eşim kavga gurultu olmaz pek. Bu konuyu arkadaşlarımızın yanında da actık. Ciftler olarak ilişkilerimizde ki problemleri tartışıyorduk bende bunlardan bahsettim arkadaşım eşime şoyle bir soru sordu: yeterince surpriz yaptığını yeterince romantik olduğunu duygusal olarak yeterince tatmin ettiğini duşunuyor musun tarzında bir soru sordu. Oda net olarak duşunmuyorum ama benim aklıma cok fazla şey gelmiyor gibi gibi cumleler kullandı.

Kendimi yeni değilde 10 senelik evli gibi hissediyorum. Ben mi cok hassasım anlamadım. İlk zamanlar erkekler eşlerinin dibinden ayrılmazmış asla yatağa yanlız yollamazlarmış falan ben bunlara bile cok takılıyorum. Bazen benden 1 bucuk sene once 4 senelik ilişkisi bitmiş onda her şeyi yaşayıp bitirdiğini bana hicbir şey kalmadığını duşunuyorum ben mi abartıyorum cok duygusal bir gun geciriyorum