Yine ben
İnternette gezinirken şoyle bişey gordum. Evde yapılacak işler diye işte toka paketleme falan vardı acıklamasında da bu yazıyor.

Merhaba, ben Seda

*Kayıt ve aynı soruları TEKRAR TEKRAR Sormamak icin yazıyı okumadan lutfen Mesaj atmayınız*

" Kargo ile Tum Turkiye il ve ilcelerine iş gonderilir"
Yerimiz İstanbul Buyukcekmece İlcesindedir.

Toka işimiz icin calışacak ekip arkadaşına ihtiyacımız var, sizede aşağıdaki şartlar uygunsa başvuru yapabilirsiniz

1- İlk sette 1000 adet Toka seti gelir, bu set kargo ile kapınıza gelir
anlaşmalı kargo oldugu icin kargoya para odemezsiniz, kapıdan alır kapıya teslim eder.

2- İlk deneme setinin 200 TL kaporası vardır kaporayı EFT veya Havale ile odeme yapabilirsiniz
deneme setinden 1000 tl para kazanırsınız adet başı 1 TL Toplam 1000 tl + 200 TL kaporanız geriye 1200 TL olarak alabilirsiniz . sonraki setlerde kapora odemezsiniz ( Tek sefer kapora)

3 - Toka set icinde 1000 adet halinde gelir, + Slikon tabancası ve slikon gelir, elinizdekiler bittikce yeni set sipariş edebilirsiniz odemeleriniz setleri teslim ettikce banka hesabınıza yapılır veya PTT den adınıza yapılır.
4. Yapım icin 15 GUN sureniz vardır, erken biterse tekrar yeni iş alabilrisiniz
Surekli calışacak ciddi arkadaşlara ihtiyacımız var.
5 .Kargolar hergun 17 den sonra cıkar 17 den sonra verdiğiniz siparişler bir sonraki iş gunu kargoya teslim edilir.

*Neden kapora alıyoruz? :* Kapora olmasa nasıl olsa bedava diye yuzlerce kişi sipariş veriyor, kargolarını almıyor veya aldıkalrı urunleri bize iade etmiyor. bu sebeple bu 1000 setlik urunleri maliyeti 200 TL olan rakam icin biz gunlerce ugraşıyoruz kişilere ulaşmak icin. o nedenle iş yapmak isteyen ciddi kişiler kaporalarını yatırıp işlerini alabilir. İşimiz yaz kış surekli iştir. Bizle calışan bir cok kişi var

*Toka Yapımı icin sitemizdeki videoyu izleyiniz*

Eğer şartlar uygun ise aşağıdaki bilgilere EFT yapıp isim + dekont + adres ileterek bize başvuru yapabilirsiniz.

*Kaporanızı: Mobil bankacılık ile telefonunuzdan , Banka Atm 'lerden, Banka icinden, Diğer banka Atmlerinden, PTT şubedelerinden yapabilirisiniz *

Normalde değil belki ama şu an 200 lira benim icin cok para. Ve dolandırılmak istemiyorum. Eminim sayfada bu tarz iş yapanlar ya da duyanlar olmuştur.

Acıkcası tam 1 aydır işsizim ve hic bu kadar işsiz kalmamıştım. Fikri olanlar donuş yapabilir mi ona gore para yatıracagım.