Merhaba hanımlar size biraz daha icimi dokmek icin geldim.

Şimdi ben boşanma aşamasında ailemin yanındayım 6 aydır. Karşı taraf anlaşmalı boşanmak istemedi yani boşanmak istemediler. Sonra barışmak icin evimize baskın yapar gibi geldiler ve kendilerinin cıkarttığı bir kavgada amcam bicaklanmisti. Onun davası ayrı gorulecek ama es kişisi ne kadar ceza alır yada alır mı. Kendisi memur bu arada.

2. Sorum da biz dilekceyi verdik ama tehdit aldığım icin aldatma mevzusunu yazmamistik avukatimiz da yazmayalım gercekten başınıza bela olabilirler dedi. (Tehdit aldığım kişi eski eş kişisinin birlikte olduğu kadının kocasi. Bildiğiniz olumle cocuklarım ile beni tehdit ettiler bende ailem de korkumuzdan o mevzuyu yazmadik).

Bana yapmadığını bırakmadı kışın balkonda uzerime su dokup bekletti, soğuk sularda duş aldırdı, alkolikti zaten ve birsuru borcu vardı kumar da oynardı telefon uzerinden.

Ben dilekceyi verdim bunlar cevap verdiler ve benim cıplak fotolari mi başkalarına attığını yazmış ve ekran goruntusu olduğunu soylemiş. Oyle birşey kesinlikle yok ama ben bunu wp dan takip ediyordum bir ara aldattigindan suphelendigim icin ve bu da benden wp sildirdi bahanesi de arkadaşlarıma gunluk attığımız fotolari bahane etmesiydi. Şimdi anlıyorum takip ettiğim icin sildirmis yoksa inanın arkadaşlarımız ile konuşmalarımızda bisey yok zayifladik mi diye abakusun fotosu olsun cocuklarımızın fotosu olsun yani normal seyler. Neyse işte bunla kavga ettik ve beni peşinden koşturdu ben yalvarıyorum barışmak icin cunku yaptığının yanlış olduğuna inandırdı beni. Bende tamam yanlışını biliyorum bir daha yapmam gibi msjlar oldu ve bunların oncesini sonrasını silmiş ve kanitim var beni aldattığını diye dilekcesine yazmis. Benimde icim acıyor ben cocuklarım icin yazmadım başlarına bisey gelir diye ama bu olmayan şeyleri yazmis diye. Ve 1 kere bende alkol istemiştim bundan her gun iciyor ya belki onun gibi olursam ilgilenir diye onun da ekran fotosu varmis. E benim elimde ispatı olan biseyim yok akılsız kafam nasıl bir hayat suruyorsam hic darp raporu filan da almamistim. Sadece yaşadığım acılar yanıma kar oldu. Su atıp balkonda beklettigi işkencelere bile cocuklarla su şakası oynuyorduk demiş. Ev aldık ortak onu inkÂr ettiler artık ondan da gectim ve onlarin oldu ailemin butun emekleri. Şimdi ben bu adamdan bosanacam boşanmasına da cocuklarımın velayetini, 2 yuz bin tazminat istiyor.banada eli ayağı tutuyor calışabilir yazmis. Ha bir de akıl sağlık raporu istemiş.

Ha bir de ben aldatmış olsam bu beni evde koymak değil oldurur di yani.birde baba evine gelince barışmak icin msjlar var elimde.

Bu davanın sonu nasıl olur sizce goruşlerinizi bekliyorum. uzun ve karisik oldu kusura bakmayın. Teşekkurler şimdiden.