Arkadaşlar bi akıl verin bana lutfen;

Bakicidan yana yuzumuz gulmedi. 1,5 ay once temizliğe gelen bi bayan mahallelerinden cocukluk arkadaşını 10 aylık oğluma bakması icin onerdi. Anlaştık kadın gelmeye başladı. Haftada bir iki gun geliyordu. Bikac gun sonra arkadaşımızdan kızına bakıcı aradığını soyledim ablasının da iş aradığını bakabilecegini soyledi. Bende arkadaşıma bakicinin ablasını tavsiye ettim. Bende arkadaşımda kamu calışanıyız. Arkadaşım yazın sehirdisindaydi hep ve daha 2 gun once goruşmuş kadının ablasıyla. Kadının eşi meğer 5 yıldır hapisteymis. Kadın da fettoden işten atılmış, oğretmenmis. Bizim bakıcı bu bilgileri bana basta hic soylemedi. Dun oğleden sonra arkadaşım aradı ve anlattı. Kadin basta sadece eşinin durumundan bahsetmiş. Kendinden hic bahsetmemis. Arkadaşım soru sorduklarında aciga cıkmış ve kadın soylemek zorunda kalmış. Bakıcida dun gelmişti bakmaya bebegime gitmesine yakın ablasıyla arkadaşımın goruştuğunu ablasinin bu şekilde bir durumu olduğunu soyledi.

Tanistigimiz ilk gun bizim bakiciya ben bu şekilde herhangi bir probleminiz var mi? Biz kamu calışanımız sonra sorun olmasın diye sordum oda yok dedi. Bende baştan bana soylese arkadaşıma hic tavsiye etmeyeceğini soyledim. Ayrica dun siz sadece bizi sordunuz bende ablamdan bahsetmedim. Soyleyince insanlarda on yargı oluyor dedi. Dun akşamda benim artık hep onlara şupheyle bakacagimi ve rahat edemeyeceği soyleyerek işi bıraktı. Benimde ise baslamama 3 gun var. Sizce ne yapmalıyım? Ortada kaldım resmen.