Merhaba herkese,başlıktaki kv ben degilim cok sevdigim komsu ablam.iki oglu var evli.Bir de kizi var daha kucuk o okuyor.Oğullarini okuttular,duğunlerini yaptilar,evlerini aldilar,arabalarini aldilar ogullarina.Komsum gercekten cok iyi bir insan ,eşi de oyle.Maddi ,manevi yanlarinda oldular cocuklarinin her daim ben sahitim.Evlerine tabiri yerindeyse destursuz girmediler,karismadilar.Komsum torunlari icin de cok buyuk fedakarliklar yapti,lohusaliklarinda evini acti, bakti etti gelinlerini.Hatta hastane ucretlerine varana dek odedi.Halen cocuklarinin en ufak bir sıkıntılarinda arkalarindalar.iki oglu da severek evlendi vs.iyi ,guzel diyeceksiniz buraya kadar da ,kendisi onlardan birakin ayni seyleri ,bir yemek daveti bile gormedi.Bir tane gelini dahi buyrun bu gece bize yemege gelin diye davet bile etmezler.Ayda bir eşleri ile 1saat ugrarlar komsuma o da belki! Yerler icerler,bir tane bardak kaldirmadan giderler evlerine. Hep hizmet etti komsum onlara oysa.Bazen diyorum ona,benim senin gibi bir kv m olsaydi,evime geldiginde nereye otutturacagimi sasirirdim diye...cocuklari dert,sikinti oldugu zaman arar ,normalde ,iyi gunde aramaz.Cok uzuluyor kendisi ,neden ikisi de boyle oldu diye...sizce komsum nerde hata yapmis olabilir? Hep kotu kv ler elestiriliyor burda,iyi kv olunca da sevilmiyor bu kv ler.Bu kv lerin kaderi mi? Komsum icin soruyorum,siz ne dersiniz? Okuyucam ona yorumlari.Cok tesekkurler simdiden.