şimdi yeniden başladım(1 aylık surecte yeniden başlamak nasıl oluyorsa..). forumda bircok arkadaşlar ozel mesaj yoluyla iletişim kurdum. videoyap hesabı aldım. tavsiyelerde bulunan ve yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkur ediyorum
kafama takılan soruları sormaya başlıyorum
1.) kendime tek kategori cizgi film sectim. murat hocanın kanal bulma programından aratıp kanalları cekiyorum(kendisinin bende emeği buyuk). her kanala 15 video attım maksimum. ama dunya engelinden gecmeyen birden cok videolar olduğu icin +15 onayı 1 aylık kapandı bazı kanallarımda. bu kanallarımda 4 5 video kaldı sadece. diğerlerinde 11 12 13 video var.
2.) cizgi film calıştığım icin attığım videolar 1 2 saat aralığında. uydunet kullanıyorum ve ip değiştirmek benim ici dakikalar alıyor. bazen değişmediği de oluyor. bu yuzden onaylı hesap almam lazım sanırım. kazanmam icin 100e yakın kanalımın olması lazım. doğrumudur?
3.) adsense hesabım yok. bu sanırım en ciddi sorun. yaptığım işler sırasıyla ; once cekilecek kanalları buluyorum. sonra videoyap uzerinden 3 5 dakika arayla atıyorum. diğer kanala geciyorum. tum kanallar icin aynı şeyi yaptıktan sonra ertesi gun kanallara giriyorum. eşleşen vs siliyorum. geriye kalan videoların para kazanmasını acıyorum. hepsi yandıktan sonra kanaldan cıkıyorum. ve toplu video yoneticisinden unlem gec 2 yi uygulayıp ping atıyorum. bunu yapmamın nedeni tanıtım videosunda oyle deniyordu acıkcası

coğunuz icin bunlar basit sorular. bazı yorumlarda forumda var iyi araştır diyen arkadaşlar da olucaktır. hepsine saygı duyuyorum. ama saygısızlık yapanlara değil.
sorularım bunlar. daha fazla tavsiye icin konu altından ve pm yoluyla tavsiyelerde bulunabilirseniz memnun olurum
teşekkurler..