Kızlar konu cok uzun o yuzden kısa kesmeye calışacağım, aklınıza takılan bir şey olursa lutfen sorun. Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şoyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten gectiği icin "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım goğuslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bolge de camaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu". Bunlar benim gozume batan şeyler oldu ben de bu kızla konuşmak istedim. Biraz sıkıntılı bir konu olduğu icin sozlerime cok dikkat ettim kısaca dedim ki, ben sizin kuzen ortamınız gibi bir ortamda buyumediğim icin bunlar bana biraz garip geliyor lutfen biraz daha dikkat edebilir misin, diye rica ettim ve bundan kimseye bahsetmemesini soyledim ama o butun kuzenlerin soylemiş. Yanlış mı yaptım onunla konuşmak hata mıydı aramız iyiydi bu olaydan once samimiyetine guvendim ama o bana bunu yaptı. Hatta o aralarda eşimle işe gidip geliyordu otobus olmadığı icin ben onunla konuştuktan 10 gun sonra dolmuş saatleri onun istediği gibiolunca her şeyi acığa cıkardı sonradan herkese dedi ki ben cok kırıldım gururuma dokundu. Ben de diyorum ki gururuna dokunan insan bir daha biner mi eşimin arabasına bir de planlamış gibi dolmuş saatini bekledi acıklamak icin
Annesi bana dedi ki onlar kardeş gibi buyuduler benim kızlarım senin evliliğine yuvana zarar vermez korkma. Ben de cok ağladım başlığa kıskandım yazdım ama konu kıskanmak değildi. Ben sadece hoşuma gitmeyen bu lacka sohbetler devam etmesin diye konuşmak istemiştim.
Edit: eşimin ve bu kuzeninin anneleri bunları birbirlerine yakıştırmalar zamanında
ek bilgiyi konuyu kısa tutmak icin sonradan yazmıştım duzenlemeden ekliyorum linc etmeyin artık

ek bilgi: kısa bir acıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona gore daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey soylemedikleri surece sorun yok diye duşundum. sonra eşime boyle soyleyince ben de onden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet goz gorur fakat bazen susmasını bilmek gerek diye duşunuyorum. ben kıskanc bir insan değilim hic olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime soyleyip konuşmalarda gordum ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları gunaydın akşamları iyi geceler diye her gun konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız universiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim calışıyordun alıştığın yerin onunden gecip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş buyuk olmasına rağmen ona abi demiyor bu konulardan gorumceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını soyledi tum bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldım
he bir de ben de kendimden ornek vermiştim konuşma esnasında kaynımın belini surekli acık goruyordum eğildiği zaman atalı gorunuyor ama bu gune kadar hicbir şey soylemedim kafamı cevirdim. dedim. bana dediler ki sen gelinsin sen soyleyemezsin!