merhaba herkese cok uzatmadan konuya gecmek istiyorum.
babamın kuzeninin cocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık gecme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve cok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan gecti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama gecememiş sınavı. zaten biz bolumde turkcede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. boyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken gormuştum ama bolumde hic karşımıza cıkmadı bile.

neyse sınavı gecememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği icin akrabalar mudahale oluyorlar sacma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu duşunuyorum zaten, nerden oğrendiyse gelip gidip "sana bir işi duştu onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor cağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp gecenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu soylemiştim zaten ona da. cok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?