Kızlar ben 6 yıllık evliyim. Evlendikten sonra cift olarak goruştuğumuz cok iyi arkadaşlarımız vardı... Birbirmizin gercekten dostuyduk ya da biz oyle sanmışız işte.

Cocukları oldu dunya el emeği doktum. İcimden geldi yaptım.. Kendi yeğenimiz yerine koyduk.

Neyse gel zaman git zaman ortada hicbir şey yokken bizi instagram dan sildiklerini gorduk. Sadece tek şey bu değildi. Tatile gitmiştik. Oradayken 2 3 kez aradık, acmadılar. Dedik belki bi sorun vardır telefon bozuktur... en son işte instagram dan da sildiklerini gorunce anladık bizimle arkadaşlıklarını ortada hicbir şey yokken bitirmişler meğer. Biz de saf gibi arayıp duruyoruz. Eşimle konuşuyoruz anlamlı hicbir şey yok ortada. Acıkcası artık arayıp sormak da istemiyoruz ne ben ne eşim.

Şu an ben hamileyim neredeyse 4 aylık ve haberleri var. Tebrik ettiler başta ama sonrası yok.. Ne aradılar ne sordular. Sonrasında kesildi işte..

İlk başlarda yazdım yazdım cok sildim arkadaşıma gondermedim. Zaten artık o bile icimden gelmiyor. Bahaneleri de varsa kendilerine kalsın dedik...

Gercekten cok uzuldum. Ben hamile alışverişinden ic camaşırı alışverişine kadar her şeyde yanında oldum. Onlar ise sadece beni ağlattı şu donemimde.. Ne diyim insanlar cok garip.

(Bu arada ortak tanıdık vs yok laf getirip goturecek)