Beş yıllık bir evliliğim var . 2 yaşında bir kızım var ve hamileyim .Eşimle birbirimizi cok severek evlendik .Kultur farkı var .Buyuduğumuz aileler arasında ucurum var .Ben batili yım .O doğulu .ama eşim oyle değildi .Hep cok anlayışlı ,uyumlu idi .Cok iyi anlasiyorduk,hÂl da oyleyiz .Benim sorunum kayınvalidem,bitmeyen istekleri memnuniyetsiz olması .Gorumcem icin ayrı bir konu acmıştım zaten tam bir şeytan .Kayınvalidemin tek farkı toplum icinde bu huyunu belli etmemesi .Kayınvalidem yuzunden kac kere boşanmanın eşiğine geldik.Psikolojim bozuldu.Zavalli gibi ,beni cok seviyor gibi gorunup alttan alta psikolojimi mahvetmesine dayanamıyorum .Artık kendisinden tam anlamı ile nefret ediyorum .Her şeyime karışmaya calıştı ve ben hep izin verdim .Bu yuzden kendime de kiziyorum .Eşim de hep buna canak tuttu,bana yapılanları gormezden geldi .Hic sesini cıkarmadı .Sen haklısın dedi.Onlarla konuşup sonra gelip uzerime yurudu .Ben dolduruyormus gibi olmayayım dedim .Kadın aileme kadar dil uzattı ama gucu sadece bana yetiyor .Herkese soyleyeceğini gelip bana soyluyor .Surekli laf sokma ,sitem ,yanıma gelin ozledim ozledim diyor gidince yuzume bakmiyor ,son gidişimde bir hoşgeldin demedi .Bana nasıl boyle yapar diye evde bir suru kavga cıkıyor .Surekli anneligimi eleştiriyor .Bu yuzden boşanma aşamasına geldik.Evimize alınan eşyalara karışıyor ,her şeyime evime cagirdigim gundelikciye bile.Su an biraz daha iyi gibi ben biraz dişimi gosterdim ama kadın evet ben haksizim deyip hatasını anlayıp susmuyor ve ben mucadele vere vere gercekten yıprandım .Kac kere evi terk edecektim .Hatta eşimle bosanma konuşması yaptım yakın zamanlarda yalvar yakar affet her şey farklı olacak dedi ama ben inanmıyorum .Sevmiyorum ,aynı ortamda bulunmak olum gibi geliyor .Surekli hasta numarası ,oran ağrıyor buram ağrıyor ama yaptığı hicbir şey yok .Evime zorla bir şeyler yapıyordu .Elini ayağıni cektirttim evimden .Bana bir akıl verin her şeyi yazamadım o kadar uzunki .Yaşadıkların cok da ağır değil sen buyutuyorsun deyin ya da ne bileyim tavsiye bekliyorum .